Dünyanın konuştuğu doğum günü! Victoria Beckham'ın 50'nci yaş partisi yıldızlar geçidine döndü

Victoria Becham 50'nci yaş gününü görkemli bir yaş partisiyle kutladı. Partiye adeta yıldız akını olurken David Beckham'ın eşini sırtında taşıdığı anlar ise olay oldu. Görenler "Bunca yılın ardından bu nasıl bir aşk?" yorumunu yaptı.

Dünyanın konuştuğu doğum günü! Victoria Beckham'ın 50'nci yaş partisi yıldızlar geçidine döndü

Victoria Beckham, 50. yaş partisini sadece kendisi için ünlüler dünyası için dönüm noktası niteliğinde kutla. Üstelik bu doğum gününün unutulmaz olmasını sağladığı için eşi David Beckham'a teşekkür etti.

Dünyanın konuştuğu doğum günü! Victoria Beckham'ın 50'nci yaş partisi yıldızlar geçidine döndü - Resim : 1

17 Nisan'da 50 yaşına giren ve 19 Nisan'da büyük bir doğum günü partisiyle kutlayan eski Spice Girl , 22 Nisan'daki Instagram hikayelerinde , çiftin bir fotoğrafının yer aldığı kocasının gönderisi de dahil olmak üzere partiden birkaç fotoğraf paylaştı.

Dünyanın konuştuğu doğum günü! Victoria Beckham'ın 50'nci yaş partisi yıldızlar geçidine döndü - Resim : 2

"Bu akşam, doğum günümde, tüm bu hafta ve birlikte geçirdiğimiz büyülü yıllarda kendimi ne kadar özel hissettirdiğine hâlâ inanamıyorum! Teşekkür ederim. Seni çok seviyorum!"

Dünyanın konuştuğu doğum günü! Victoria Beckham'ın 50'nci yaş partisi yıldızlar geçidine döndü - Resim : 3

Beckham'lar merdivende poz verirken el ele tutuştular. Her zamanki gibi zarif görünen 48 yaşındaki David, siyah bir ceket ve pantolonla birlikte papyon takarken, Victoria da kendi moda serisinden transparan yeşil bir elbise giymişti.

Dünyanın konuştuğu doğum günü! Victoria Beckham'ın 50'nci yaş partisi yıldızlar geçidine döndü - Resim : 4

Beckham ailesinin en büyük oğlu Brooklyn'in moral bozukluğu dikkat çekmezken, Brooklyn'in eşi Nicola Peltz ise davete katılmadı.

Gecenin sonundaki görüntü ise tüm dünyanın magazin gündemine dönüştür. David Beckham, eşi Victoria'yı sırtında taşıyarak partiden çıkardı.

Dünyanın konuştuğu doğum günü! Victoria Beckham'ın 50'nci yaş partisi yıldızlar geçidine döndü - Resim : 5

Victoria Beckham'ın kısa süre önce spor yaparken sakatlanması sebebiyle partiye koltuk değnekleriyle katılmıştı. Gecenin sonunda ise; David Beckham'ın sırtında partiden ayrıldığı anlar oldukça dikkat çekti.

Victoria ve David 1999'dan beri evliler ve Brooklyn (25), Romeo (21), Cruz (19) ve kızları Harper Seven (12) adında dört çocukları var. Victoria'nın doğum günü partisi, Tom Cruise , Eva Longoria ve Spice Girls grubunun diğer üyeleri Melanie "Mel C" Chisholm , Melanie "Mel B" Brown , Emma Bunton ve Geri Halliwell-Horner'ın da dahil olduğu bir davetli listesiyle yıldızlarla dolu bir partiydi.