Dünyanın son dönemdeki korkulu rüyası ayı, bir markete girdi. O kadar ürün içinden seçtiği ürün herkesi şaşırttı

Dünyanın son dönemdeki korkulu rüyası haline gelen devasa ayılar, yiyecek bulmak için her yolu denemeye devam ediyor. Arı kovanlarını deviren, evlere ve bahçelere giren ayılardan bir tanesi bu defa da benzin istasyonunda görüntülendi. Aç ayı, benzin istasyonuna girdi, o kadar ürün içinden gidip kasanın yanında bulunan ayıcıklı yumuşak şekerleri tercih etti. Videoyu izleyenler, kahkahalarını tutamadı.

 British Columbia'daki bir benzin istasyonundaki güvenlik kameraları, sıra dışı bir ayı yaptığı ayıcıklı yumuşak şeker soygununu kaydetti. Vancouver Adası'ndaki Lake Cowichan'da bulunan Tipton Gas Bar'ın kameraları, kara ayının mağazaya girip raftan bir paket ayıcıklı yumuşak şekeri alıp oradan ayrıldığını kaydetti. Eşi Karen ile birlikte mağazanın sahibi olan Jay deGoesbriand, CBC News'e "Bay Bear daha sonra otoparka çıktı ve onu yedi" dedi.

Dünyanın son dönemdeki korkulu rüyası ayı, bir markete girdi. O kadar ürün içinden seçtiği ürün herkesi şaşırttı - Resim : 1

AYICIKLI YUMUŞAK ŞEKERLERİ AFİYETLE YEDİ

DeGoesbriand, ayının yumuşak şekerlerden keyif almasını izlediğini söyledi. Vancouver Sun'a verdiği demeçte, "Bu küçük herif, garaj yolumun sonuna oturup bana bakacak ve onu yiyecek kadar cesaretli" dedi. Çift, ayının ziyareti sırasında agresif davranmadığını söyledi. Karen deGoesbriand Global News'a "Tatlıya düşkündü. Bunun vahşi bir hayvan olduğunu biliyorum. Sadece ona sarılmak istedim. Harika olduğunu düşündüm." dedi.