Dünyanın sonu onlar ölünce gelecekti. Onları öldürecek yeni bir tür tespit edildi. Eğer istilaya başlarsa yanarız

Birçok araştırmacı ve bilim insanı, dünyanın sonunun arılar ölünce geleceğini dile getiriyor. Arılarla ilgili son yaşanan gelişmeler ise herkesi endişelendirmeye devam ediyor. Amerika'da ilk defa yerli arıları tehdit edebilecek yerli olmayan bir arı türü tespit edildi.

Dünyanın sonu onlar ölünce gelecekti. Onları öldürecek yeni bir tür tespit edildi. Eğer istilaya başlarsa yanarız

Dünyanın kaderi arıların elinde mi? Son dönemlerde en çok sorulan soruların başında bu geliyor. Birçok araştırmacıl ve bilim insanına göre arıların ölmesi aynı zamanda dünyanın sonu anlamına da geliyor. Çünkü arıların ölmesi durumunda doğal denge bozulacak ve doğada hayat duracak. Bu da doğal olarak insanoğlunu etkileyecek. 

AMERİKA'DAN GELEN HABERLERİ İYİ DEĞİL 

Arılar hakkında Amerika Birleşik Devletleri'nden gelen haberler de hiç iyi yönde değil. Çünkü Amerika Birleşik Devletleri'nde yerli arıları tehdit edebilecek başka bir arı türü bulundu. Bu arı türünün yerli arı türlerinin hiçbirine benzememesi araştırmacıları biraz daha endişelendirdi. 

Dünyanın sonu onlar ölünce gelecekti. Onları öldürecek yeni bir tür tespit edildi. Eğer istilaya başlarsa yanarız - Resim : 1

YERLİ ARILAR İÇİN RİSK OLUŞTURUYOR 

Böcek, Asya dev eşek arısının ( Vespa mandarinia) bir akrabası olarak tanımlandı. 

Sarı bacaklı eşek arısı ABD'deki bal arıları için potansiyel bir risk oluşturuyor GDA, türün kendi kendine yerleşmesine izin verilirse bal üretimini, tarımı ve yerli tozlayıcıları tehdit edebileceğini söyledi.

Araştırmacılar yerli arıların durumunu gözetleyecek ve yerli arıların son durumunun ne olacağına karar verecek.