Dünyanın yeni korkusu yüklendi, kapağı açan karşısında onu görüyor, bu kaçıncı oldu. Artık tuvaletlerde de rahat yok

Dünyanın yeni korkusu yüklendi, ayılar ve timsahların yanı sıra dünyanın en korkunç hayvanlarından biri olan yılanlar, son dönemde sık sık tuvaletlerden çıkmaya başladı. Dünya pek çok örneğinin yaşandığı olay sonrasında insanlar artık tuvaletlere girerken tedirgin olarak girmeye başladı.

Dünyanın yeni korkusu yüklendi, kapağı açan karşısında onu görüyor, bu kaçıncı oldu. Artık tuvaletlerde de rahat yok

Benekli kara yılanı tuvaletten dışarı çıkaran Tennille Banks, "deliklere girme konusunda doğal bir içgüdüye sahip olduklarını" ve tuvaletlerin serinlemek veya bir şeyler atıştırmak için bir yer sunduğunu söyledi. Bayan Banks şunları söyledi: “Oraya girip orada oyalanmaları söz konusu değil. Genellikle sadece bir şeyler içmek ya da yiyecek kaynağı aramak içindir. Kurbağaları umumi tuvaletlerde ve klozetlerde sıklıkla bulursunuz" diye ekledi.

Dünyanın yeni korkusu yüklendi, kapağı açan karşısında onu görüyor, bu kaçıncı oldu. Artık tuvaletlerde de rahat yok - Resim : 1

TEHDİT EDİLDİĞİNDE AGRESİF BİR ŞEKİLDE KENDİSİNİ KORUYOR

Mavi karınlı kara yılan olarak da bilinen yılan, Queensland'in kırsal Goondiwindi kasabasında keşfedildi. Genellikle utangaç bir hayvan olan türün, tehdit edildiğinde kendini agresif bir şekilde koruduğu biliniyor. Yılan ısırırsa, genellikle asılı kalır ve çiğner, bu da yüksek derecede toksik zehirin iyi bir dozunun enjekte edilmesini sağlar. Yaratığın Queensland tuvaletinde keşfi, haftalardır süren yoğun fırtınaların ortasında Avustralya'nın doğu kıyısındaki evlerde ve kamu binalarında yılanların son zamanlarda görülen artışının ardından geldi.

Dünyanın yeni korkusu yüklendi, kapağı açan karşısında onu görüyor, bu kaçıncı oldu. Artık tuvaletlerde de rahat yok - Resim : 2