Dünyaya acil uyarı dün gece sularında kesinlikle geldi. Herkes evinin camını bacasını kapatsın. Dünyanın en zehirli yılanı sıcaktan delirdi

Dünya genelinde havaların ısınmasıyla birlikte yılanlardan ürkütücü haberler de gelmeye devam ediyor. Dünyanın en zehirli yılanı olduğu iddia edilen bir yılan türü de sıcaktan bunalmasının ardından gece saatlerinde ortaya çıktı.

Dünya genelinde havalar ciddi şekilde ısınmaya devam ediyor. Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar da toprakta yeniden aktif olmaya başladı. Hatta dünyanın en zehirli yılanı olduğu iddia edilen bir yılan gece vakti toprakta sürünürken görüntülendi. Yılanın ortaya çıkmasının ardından dünya genelinde acil bir uyarı yapıldı. Vatandaşların özellikle ormanlık alanlarda gece yatarken mutlaka evlerinin kapı ve pencelerini kapatması gerektiği ifade edildi. 

VİDEOSU DA PAYLAŞILDI 

Korkunç yılana ait video da sosyal medyada paylaşıldı. Videoda yılanın kafasında iki adet taç olduğu görülüyor. Yılanın tek ısırığının çok sayıda insanı öldürebilecek güçte olduğu öne sürülüyor.