Gökyüzünde neler oluyor?

Salı gecesi dünyaya düşen meteorlar kameralar tarafından yakalandı. Bir evin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde düşme anı net olarak görülebiliyor.

Dünyaya düşen meteorlar Avustralya'nın Adelaide ve Melbourne kentlerinin gecesini aydınlattı. Farklı kameralar tarafından kaydedilen görüntülerde bir anda gecenin gündüze dönüşü net olarak görülebiliyor.

Bir evin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüde hızla yeryüzüne yaklaşan meteor alev almaya başlıyor ve büyük bir ışık yayarak düşüyor.

Yetkililerden 'yaklaşmayın' uyarısı

Bölge sakinleri bu sahneye tanık olduktan sonra polis başta olmak üzere bir çok devlet kuruluşunu arayarak durumu rapor etti. Yetkililer insanların meteor düşen bölgeden uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu. Hükümet bunun sebebinin düşen meteorlarda olabilecek radyasyonun insanları kötü etkileme ihtimalinden dolayı olduğunu açıkladı.

fsdsdfsdfsdfds
Meteor düşüşleri sonrası halk paniğe kapıldı

Meteorların bölgeye düşmeye başlamasının ardından bir çok ihbar aldıklarını ifade eden Ballarat İtfaiye İstasyonu kıdemli memuru Jarrod Howlett, çok sayıda çağrı aldıklarını ancak konunun kendi uzmanlık alanlarına girmediği için müdahalede bulunmadıklarını ifade etti.

Adeta gökyüzünü yaktı!

Diğer bir videoda aracıyla seyir halindeki bir adam meteorun düşüşüne tanık oluyor. Yolun sol tarafında gökyüzünden büyük bir hızla yeryüzüne çarpan meteor bir anda anayolu aydınlatıyor.

Yetkililer meteor düşüşlerinin ülkenin güney bölgelerinde yoğunlaştığını ifade ederek, 7 Mayıs'ta yaşanan duruma benzer bir durum yaşandığını açıkladı. Meteorların neden sürekli aynı bölgeye düştükleri konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı.