Dünyayı ayağa kaldıran yaratık... Çömeldi sonra geri kalktı... Hareketleri çok ürkütücüydü, aslında ne olduğu açıklandı

Dünyanın gündemine bomba gibi düşen uzaylı videosu, milyonlarca kez izlendi ve paylaşıldı. ABD'nin Las Vegas şehrinde güvenlik kamerasına takıldığı öne sürülen yaratık herkesi şaşkına çevirmişti. O görüntüler, hakkında net bir açıklama geldi.

Dünyayı ayağa kaldıran yaratık... Çömeldi sonra geri kalktı... Hareketleri çok ürkütücüydü, aslında ne olduğu açıklandı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas kentinde 30 Nisan'da gerçekleşen olayda bir aile, polis ekiplerini arayarak evlerinin arka bahçelerine bir aracın düştüğünü iddia etti. Aynı dakikalarda bir Las Vegas polisinin vücut kamerasına gökyüzündeki bir ışık hüzmesi yansıdı. Bu ışık iddialara göre Utah ve Kaliforniya'dan bile gözüktü.

Dünyayı ayağa kaldıran yaratık... Çömeldi sonra geri kalktı... Hareketleri çok ürkütücüydü, aslında ne olduğu açıklandı - Resim : 1

GÖKTEN DÜŞEN PARLAK BİR NESNE GÖRDÜ

Gökyüzündeki ışık görüntülerinden 39 dakika sonra 911'i arayan bir adam, gökten düşen parlak bir nesne gördüğünü ve sonra da arka bahçelerinde en az 2.5 metrelik, kocaman gözleri olan ve kesinlikle insan olmayan varlıklar gördüklerini söyledi.

Dünyayı ayağa kaldıran yaratık... Çömeldi sonra geri kalktı... Hareketleri çok ürkütücüydü, aslında ne olduğu açıklandı - Resim : 2

GERÇEK ÇOK FARKLI ÇIKTI

Söz konusu haberle ilişkili olarak sosyal medyada paylaşılan yeni görüntüler ortalığı karıştırken görüntülerdeki 'uzaylı'nın, bilgisayar Üretimli İmgeleme (CGI) olarak bilinen özellikle sinema sektöründe kullanılan görsel efekt teknolojisi üretildiği ortaya çıktı.