Durdurulan TIR'ın dorsesinden 56'sı çocuk 133 kaçak göçmen çıktı!

Erzurum polis ekipleri Serdar S. idaresindeki TIR'ı ve Cumhur E. ve Oğuzhan B.'nin bulunduğu bir aracın da TIR'a öncülük ettiği belirlemesi üzerine araç Yakutiye ilçesinde durduruldu. TIR'ın dorsesinde yapılan aramada 56'sı çocuk olma üzere 133 Afganistan uyruklu kaçak göçmen yakalandı. Cumhur E., Serdar S. ve Oğuzhan B. ise gözaltına alınıp, tutuklandı.

Durdurulan TIR'ın dorsesinden 56'sı çocuk 133 kaçak göçmen çıktı!

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesi ekipleri, göçmen kaçakçılığında kullanıldığı belirlenen Serdar S. idaresindeki TIR'ı takibe aldı. Ayrıca içerisinde Cumhur E. ve Oğuzhan B.'nin bulunduğu bir aracın da TIR'a öncülük ettiği belirlendi.

Durdurulan TIR'ın dorsesinden 56'sı çocuk 133 kaçak göçmen çıktı! - Resim : 1 2 araç, 17 Kasım'da saat 03.00 sıralarında Yakutiye ilçesi Nenehatun rampalar mevkisinde durduruldu. TIR'ın dorsesinde yapılan aramada 56'sı çocuk olmak üzere 133 kaçak göçmen yakalandı.

Afganistan uyruklu kaçak göçmenler, İl Geri Gönderme Merkezi'ne gönderildi. Cumhur E., Serdar S. ve Oğuzhan B. ise gözaltına alınıp, tutuklandı.