Öpüşme sahneleriyle olay yaratmıştı! Lise dizisi Duy Beni ekibinden cevap geldi

Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisi lisedeki gençlerin zorbalıkları, entrikaları ve öpüşme sahneleriyle tepki çekmişti. Dizi ekibinden cevap geldi.

Öpüşme sahneleriyle olay yaratmıştı! Lise dizisi Duy Beni ekibinden cevap geldi

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Duy Beni' dizisinin bazı sahnelerine şikayet yağdığı iddia edilmişti. Dizinin Süleyman Gerçek'i Alper Atak, önceki gün City's Nişantaşı'nda görüntülendi. Atak, dizisinde lise öğrencilerinin öpüşme, zorbalık ve entrika dolu sahnelerinden dolayı sosyal medyadan gelen tepkilere cevap verdi.

"Hayatın içinde"

Gazetecilerle konuşan Alper Atak "Hayatın içerisinde zorbalığın olmadığı hiçbir yer yok. Biz de hayatın içerisinde olmayan hiçbir konuyu işlemiyoruz.

Hayatın içinde olan konuları işliyoruz. Kötü örnek olacağımızı düşünmüyorum" diyerek eleştirilere cevap verdi.

Kendi rolüne de değindi

Dizide kötü karakteri canlandıran Atak, rolüne gelen tepkilere ise  "Benimki de Erol Taş gerçeği. Ara ara tatlı tepkiler oluyor. Normal karşılıyoruz artık. İzleyici karakterle bağ kuruyor. Seviyor veya sevmiyor. Aslında o karakterin ne kadar iyi olmadığını gösteriyor." dedi.

 Duy Beni dizisi konusu

Ekim, orta sınıf bir mahallede yaşayan lise öğrencisi genç bir kızdır. Bir sabah okula giderken yaşadığı trajik bir olayla hayatı temelinden sarsılır. Ekim’in gözü önünde en yakın arkadaşı Leyla’ya bir araba çarpıp kaçar. Ona çarpan araba, mahallenin yakınındaki zengin çocukların gittiği özel bir okulun içine saklanarak sırra kadem basar.