Duyan şaşıyor! Tam tamına 13 bin TL promosyon zammı geldi!

Bankaların promosyon yarışları devam ederken bu yarışlara belediyeler de dahil olarak yüksek promosyon haberleri vermişti. Kurum ve banka arasındaki anlaşmalarda netlik kazanmaya başladı. Yılın son günlerine doğru en yüksek promosyon geldi. Çalışanlar için bankalar tarafından ödenecek promosyon tutarları için imzalar atıldı. İşte çalışanlara ödenecek promosyon tutarları…

Duyan şaşıyor! Tam tamına 13 bin TL promosyon zammı geldi!

Bankalar ve kurumlararası promosyon rekabeti devam ederken Türkiye Ulaştırma Hizmet Kolu Kamu Görevlileri Sendikası’ndan yılın son günlerine doğru rekor zam geldi. . Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı imzaları attı.

25 bin TL promosyon ödenecek

Türkiye Ulaştırma Hizmet Kolu Kamu Görevlileri Sendikası, 2022 yılı bitmeden yeni promosyon tutarlarını açıkladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı kapsamında çalışanlara ödenecek olan promosyon ödemeleri için 25 bin TL'ye imza atıldığı belirtildi.

13 bin TL daha

Türkiye Ulaştırma Hizmet Kolu Kamu Görevlileri Sendikası tarafından yapılan açıklama kapsamında Nisan ayında 12 bin TL olarak ödemesi yapılan promosyon tutarının 25 bin TL'ye yükseltildiği duyuruldu. Bu kapsamda yeni ödenecek tutarlara 13.000 TL daha eklenmiş oldu. Yapılan açıklama kapsamında şu ifadelere yer verildi:

”Yetkili olduğumuz Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında, gerek Kurum İdari Kurulu toplantılarında gerekse yapılan ziyaretlerde sürekli dile getirdiğimiz, Banka Promosyon miktarının günümüz ekonomik göstergeleri e göre güncellenmesi talebimiz hayata geçti.”