Duyuru yapıldı, ödemeler başlıyor! 18 ve 30 yaş arası tüm vatandaşları ilgilendiriyor!

Bilindiği üzere çoğu marka, operatör şirketi ve bankalar müşterileri için çeşitli kampanyalar yaparak vatandaşlara büyük kolaylıklar sağlıyor. Bu kampanyalara bir yenisi de bir bankadan geldi! Akbank 18 ve 30 yaş arasındaki tüm müşterilerine hediye para verecek! Peki Akbank kampanyaları nelerdir? Akbank kampanya uygulaması nedir? Akbank kampanyası ne zamana kadar devam ediyor? Akbank kampanyası ne zaman bitecek? Akbank kampanyasından faydalanmak için ne yapmalı? İşte detaylar...

Duyuru yapıldı, ödemeler başlıyor! 18 ve 30 yaş arası tüm vatandaşları ilgilendiriyor!

Çoğu marka, operatör şirketi ve banka vatandaşlar için kolaylık sağlayacak kampanyaları peş peşe duyurmaya devam ediyor. Bu kampanyaları bir yenisi de Akbank’tan geldi. Peki Akbank kampanyası nedir? Akbank kampanyası kimleri kapsıyor? Akbank kampanyası ne zamana kadar devam edecek? İşte Akbank kampanya detayları…

Akbank kampanyası nedir?

Akbank’ın son duyurduğu kampanya 18 – 30 yaş arasındaki müşterilerine özel olarak düzenlendi. Kampanyanın duyurusu Akbank internet sitesinde yapıldı. Akbank kampanya duyurusu müşteri bazındadır. Yapılan kampanya duyurusuna göre Axess öğrenci kartına başvuru yapan müşteriler her 300 liralık harcamada 100 lira kazanacak.

Akbank kampanya başvurusu nasıl yapılır?

Akbank kampanya fırsatından yararlanmak için Akbank Axess öğrenci kartına sahip olmanız gerekiyor. 18 – 30 yaş arasındaki öğrenciler Akbank şubelerinden Axess öğrenci kartına başvuru yapabilir. Kampanya başvuruları Akbank Mobil ve Akbank interner sitesinden yapılabilir.

Akbank kampanya ne zaman bitecek?

Akbank’ın duyurduğu kampanya 31 Ekim itibariyle son bulacak. 18 yaşından büyük 30 yaşından küçük vatandaşların katılacağı kampanyada her 300 liralık harcamada 100 liraya varan chip-puan kazanma fırsatı olacak. Bir müşteri en fazla 300 liralık chip-puan kazanacak. Kampanya detaylarını Akbank internet adresinden öğrenebilirsiniz.