Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu... Hepinize tek tek uyarı geçildi. Çok kuvvetli geliyor aman

Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu hepiniz tek tek önemle uyarı geçildi. Çok kuvvetli geliyor aman dikkat. Düzce Valiliği, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan resmi uyarıya göre 25 Ocak Perşembe günü akşam saatlerinden itibaren Bolu çevreleri ile Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce illeri çevresinde kar yağışı bekleniyor.

Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu... Hepinize tek tek uyarı geçildi. Çok kuvvetli geliyor aman

Bolu, Düzce ve çevre illeri için resmi makamlardan resmi uyarı geldi. Bölgede etkili olması beklenen kar yağışı ve şiddetli rüzgara karşı Bolu çevreleri ile Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce illeri önemle uyarıldı. 

KUVVETLİ KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Düzce Valiliği, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü uyarısını paylaştı. Yapılan açıklamada “Son değerlendirmelere göre 25 Ocak 2024 Perşembe günü akşam saatlerinden sonra Bolu çevreleri ile Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce illerinin yüksek kesimlerinde kuvvetli kar yağışları bekleniyor. Cuma günü etkisini arttırması beklenen kar yağışlarının; hafta sonu da aralıklara etkili olacağı tahmin edildiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Kar yağışının 25 Ocak 2024 günü saat 20.00 ile 28 Ocak 2024 23.59 saatleri arasında sürmesi bekleniyor.