Düzce'de gizli kalmış güzellik Korugöl Tabiat Parkı, sonbaharın eşsiz güzelliği ile ziyaretçilerini bekliyor

Düzce'de doğanın içinde yer alan Korugöl Tabiat Parkı, sonbaharın eşsiz güzelliği ile ziyaretçilerini bekliyor. Sarı, yeşil, turuncu ve kırmızının her tonuna bürünen Korugöl Tabiat Parkı ziyaretçilerine sonbaharın eşsiz manzaralarını sunuyor.

Düzce'de gizli kalmış güzellik Korugöl Tabiat Parkı,  sonbaharın eşsiz güzelliği ile ziyaretçilerini bekliyor

Düzce'de yer alan Korugöl Tabiat Parkı, doğanın içinde gizli kalmış güzelliği ile ziyaretçilerini bekliyor. Kasım ayı ile beraber tane tane dökülen yaprakların her yanını sardığı tabiat parkına bir gelen bir kez daha gelmek istiyor. 

ÇEVRE DÜZENLEMESİ İLE DOĞASEVERLERİ AĞIRLIYOR

Kaynaşlı ilçesinin 15 kilometre kuzeyinde 11 yıl önce tabiat parkı olarak tescillenen Korugöl, Düzce Belediyesi ve Doğa Koruma ve Milli Parklar tarafından yapılan çevre düzenlemesiyle doğaseverleri ağırlıyor.Güz mevsiminde yeşil, sarı ve kahverenginin farklı tonlarını barındıran doğasıyla dikkati çeken park, sık ormanları ve gölüyle ziyaretçilerine eşsiz güzellikler sunuyor.

 

Düzce'de gizli kalmış güzellik Korugöl Tabiat Parkı,  sonbaharın eşsiz güzelliği ile ziyaretçilerini bekliyor - Resim : 1

DOĞA SPORCULARININ İLGİ ODAĞI

Sportif olta balıkçılığı, piknik ve kamp gibi aktivitelerin yapılabildiği Korugöl, doğada vakit geçirmek isteyenler tarafından sıkça tercih ediliyor.Tabiat parkındaki ağaçlara hakim olan sonbahar renklerinin oluşturduğu ahenk havadan da görüntülendi.

Düzce'de gizli kalmış güzellik Korugöl Tabiat Parkı,  sonbaharın eşsiz güzelliği ile ziyaretçilerini bekliyor - Resim : 2