Huzurevinde ikinci bahar

Düzce'de huzurevinde tanışan yaşlı çift, ikinci baharını yakaladı. Çift sade bir törenle evlenmek istedi. Ancak gönlü zengin yardımseverlerin sayesinde görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Görüntüler Düzce'de Halil İbrahim Selçukoğlu ile Gülden Çilingir çiftinin düğün törenindendi. İki yıl önce huzurevinde tanışarak evlenme kararı alan çiftin sade bir nikah töreniyle evlenme istekleri, görkemli bir tören haline dönüştü. 

Yetkililer harekete geçti. Yaşlı çifte genç çiftleri kıskandıracak bir organizasyon yapıldı. Halil amca huzurevine gelin almaya limuzin ile geldi. Düğün konvoyuna Düzce sokaklarında sirenli çakarlı araçlar eskortluk etti.

Huzurevi bahçesinde düzenlenen törende herkes gönlünce eğlendi. Gelin damat dans etti. Pasta kesip kadeh kaldırdı. Çifte telli ise düğünde olmazsa olmazdı. İkinci baharlarını yaşayan gelin ve damat herkese nasip olmayan bir törenle dünya evine girdi. Mutlulukları yüzünden okunan çift unutulmaz bir gece yaşadı.

Damat Halil İbrahim Selçukoğlu, "Bugüne kadar çok şey yaşadık. Acı, tatlı birçok şey yaşadım. Şu an mutluyum. Gülden Hanım'ı tanıdığımdan beri mutluyum, buna huzurevi vesile oldu. Huzurevinde huzuru bulduk." dedi. Gelin Gülden Şengül Selçukoğlu da mutluluk dolu bir gün yaşadığını ifade ederek, “Ben onu bulmadım, o beni buldu. Allah nasip etti de huzurevine geldim. Onlar yemek yerken ben masalarının yanından geçtim, 'Afiyet olsun' deyip geçiyordum. O bana aşık olmuş, benim haberim yok. Sonra bana çay ocağında 'Seni seviyorum' dedi. Benimle çok ilgileniyordu, ben 'Benimle çok ilgilenme' dedim. Ben seni seviyorum, dedi. Ben de 'Seni kardeşçe sevebilirim' dedim, o bana 'Yok' dedi. Ben seni istiyorum, dedi, öylece buralara geldik. Halil Bey 'Seviyorum seni alacağım' dedi, çiçek falan da yoktu. Onun da benim de bir şeyim yok. Müdür Bey'e söyledik, evlendik. Çok şükür mutluyum, vesile olanlara çok teşekkür ederim" sözlerini kullandı.