Deprem sonrası Düzce, Sakarya Bolu ve Zonguldak'ta eğitime ara verildi

Düzce'de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından 3 ilde, il genelinde okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Öte yandan Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde de okullar bir gün tatil edildi.

Deprem sonrası Düzce, Sakarya Bolu ve Zonguldak'ta eğitime ara verildi

Düzce’de Saat 04:09’da merkezi Gölyaka ilçesi olan, 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD'ın verilerine göre; depremin 6.81 km. derinlikte meydan geldiği belirtildi.

Düzce'de eğitime ara verildi

Depremin ardından Düzce Valisi Cevdet Atay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ana kadar olumsuz bir ihbar almadıklarını belirtirken, okulların bir gün tatil edildiğini açıkladı. Vali Atalay şu mesajı paylaştı: "İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim - öğretime ara verilmiştir. Hepimize çok geçmiş olsun."

Sakarya'da da eğitime 1 gün ara verildi 

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım da Twitter hesabından yaptığı açıklamada ilde eğitime bir gün ara verildiğini duyrdu. Vali Oktay, şu ifadeleri kullandı; "Değerli Hemşerilerimiz,  Düzce’de meydana gelen ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim -öğretime 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün ara verilmiştir. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun."

Bolu'da eğitime 1 gün ara

Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamada "Düzce Gölyaka merkezli ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim-öğretime ara verilmiştir. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

Zonguldak'ta eğitime 1 gün ara

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde merkez üssü Düzce Gölyaka olan 5.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildi.