E-devlet üzerinden gelen tebligatı okuyunca başından kaynar sular döküldü! Hayatının şoku yaşadı: Gerçek bambaşka çıktı

Elazığ’da köyden dahi dışarı çıkartılmayan traktör İstanbul ile Erzincan’da farklı tarihlerde ceza yedi. Traktör sahibi bu olay karşısında şaşkınlığı gizleyemezken traktörün plakasının yabancı uyruklu bir plaka ile bire bir aynı olduğu ortaya çıktı.

E-devlet üzerinden gelen tebligatı okuyunca başından kaynar sular döküldü! Hayatının şoku yaşadı: Gerçek bambaşka çıktı

Elazığ’ın merkeze bağlı Muratçık köyünde yaşayan 53 yaşındaki İsmail Özel, e-Devlet2ten gelen cezaları görünce şok yaşadı. Kendisine yönlendirilen tebligatı açan Özel, traktörüyle köy sınırlarının dışına çıkmaması rağmen Erzincan'dan bin 823 lira ve İstanbul Avrasya Tünelinden 3 ceza kesildiğini gördü. Durumun şokunu atlatan Özel, soluğu adliye binasında alarak suç duyurusunda bulundu.

Cezalar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi

Şahsına ait traktörüyle köy sınırlarının dışına çıkmadığını ifade eden İsmail Özel, bir hafta içerisinde traktör ile İstanbul’a gitmesinin imkânsız olduğunu ve cezalar karşısında şaşırdığını söyledi.

Haberin yapılması üzerine harekete geçen ekipler, cezanın kesildiği plakanın geçişi ile ilgili çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde geçişin, yabancı uyruklu bir binek otomobilden yapıldığı belirlendi. Cezanın, yabancı uyruklu plaka ile Özel’in traktörünün plakasının bire bir aynı olması nedeni ile kesildiği öğrenildi.

E-devlet üzerinden gelen tebligatı okuyunca başından kaynar sular döküldü! Hayatının şoku yaşadı: Gerçek bambaşka çıktı - Resim : 1