e-Devlet'ten hemen ödemenizi yapın, son tarih 31 Mayıs! Ev, arsa, işyeri sahibi olan vatandaşlar dikkat!

e-Devlet ve GİB üzerinden Emlak vergisi ödemeleri için son 8 gün. Ev, arsa, işyeri sahibi olan vatandaşları ilgilendiriyor. e-Devlet'ten hemen ödemenizi yapın, son tarih 31 Mayıs. İşte detaylar...

e-Devlet'ten hemen ödemenizi yapın, son tarih 31 Mayıs! Ev, arsa, işyeri sahibi olan vatandaşlar dikkat!

Emlak vergisi ödemeleri 31 Mayıs'a kadar ödenmesi gerekiyor. İşlemler e-Devlet veya GİB üzerinden yapılıyor. Ev, arsa, işyeri sahibi olan vatandaşların emlak vergilerini ödemeleri için son 7 gün. Ev hanımı, işsiz, şehit yakını, gazi, emekli ve dul vatandaşların emlak vergisi ödeme yükümlülüğü bulunmuyor. İşte, e-Devlet'ten vergi ödemesi ve tüm detaylar...

e-Devlet'ten hemen ödemenizi yapın!

Ev, arsa, işyeri sahibi olan vatandaşların emlak vergilerini ödemeleri için son 7 güne giriş yapıldı. İşlemler e-Devlet veya GİB üzerinden yapılabiliyor. 31 Mayıs tarihine kadar emlak vergisi ödemek zorunda olan vatandaşların işlemlerini yapmaları gerekiyor. e-Devlet üzerinden emlak vergisi ödeme gibi başka birçok işlem de yapılabiliyor. Emlak vergisi ödemekle mükellef olmayanlar ise Ev hanımı, işsiz, şehit yakını, gazi, emekli ve dul vatandaşlar.

e-Devlet üzerinden emlak verginizi ödemek için tıklayın.

1 Mart tarihinde başlayan emlak vergisi ödemelerini yapmayanlar e-Devlet'e giriş yaparak ödemelerini yapabilir. e-Devlet Vergi Borcu Sorgulama sayfası üzerinden işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Emlak vergisi ödemelerinde son tarih 31 Mayıs. Borcunu ödemek isteyen ev, arsa, işyeri sahibi olan vatandaşlar e-Devlet üzerinden Gelir İdaresi Başkanlığı'nın (GİB) sunduğu İnternet Vergi Dairesi hizmeti üzerinden ödemesini yapıyor.

Emlak vergisi nedir, ödemeler ne zaman?

Bir mülkün değeri üzerinden uygulanan bir kıymet takdiri vergisi olarak tanımlanan emlak vergisini ev, arsa, işyeri sahibi olan vatandaşlar ödemekle mükelleftir. Ödemeler e-Devlet veya GİB üzerinden de yapılabilmektedir. Arzu ederseniz belediyelerin banka hesap numaralarına EFT veya havale yoluyla ya da belediyelere bizzat giderek de ödemenizi yapabilirsiniz. Bazı belediyelerin internet sitelernden de vergi ödeme ve borç sorgulama yapılabiliyor. Emlak vergisi e-Devlet veya GİB gibi yerlerden de ödemenizi yaopabileceğiniz emlak vergisi ödemeleri için son tarih 31 Mayıs Salı.