E-Nabız giriş ekranı: Depremden etkilenenlerin yakınları e-Nabız’dan bilgi alabilecek! E-Nabız giriş

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremde yakınlarından haber almak isteyenler E-Nabız sistemi üzerinden yakınlarının sağlık durumuna ilişkin bilgi alabilecek. E-Nabız giriş ekranı: Depremden etkilenenlerin yakınları e-Nabız’dan bilgi alabilecek! E-Nabız giriş… İşte detaylar

E-Nabız giriş ekranı: Depremden etkilenenlerin yakınları e-Nabız’dan bilgi alabilecek! E-Nabız giriş

e-Nabız girişi e-Devlet ve uygulama üzerinden vatandaşlara çeşitli konularda hizmet vermeye devam ediyor.

Türkiye'yi etkileyen Kahramanmaraş depreminin ardından cep telefonları için geliştirilen e-Nabız uygulaması üzerinden konuya ilişkin bilgilendirme yapıldı.

 

Birinci ve ikinci derece yakınlarının sağlık durumu ile ilgili bilgi almak isteyenler sistem üzerinden sorgulama yapabiliyor. Cep telefonları için geliştirilen e-Nabız uygulaması üzerinden konuya ilişkin bilgilendirme yapıldı.

DEPREMDEN ETKİLENENLERİN YAKINLARI E-NABIZ’DAN BİLGİ ALABİLECEK

Depremden etkilenenlerin birinci ve ikinci derece yakınlarının https://enabiz.gov.tr adresinden bilgi alabileceği belirtildi.

Bilgilendirmede, "Depremden etkilenen birinci ve ikinci derece yakınlarınız hakkında bilgiye https://enabiz.gov.tr üzerinden ulaşabilirsiniz." denildi.

E-Nabız giriş ekranı: Depremden etkilenenlerin yakınları e-Nabız’dan bilgi alabilecek! E-Nabız giriş - Resim : 1

E-NABIZ KAYIT OLUŞTURMA… E-NABIZ NASIL KAYIT OLUNUR?

E-Devlet şifreniz varsa bu şekilde giriş gerçekleştirebilirsiniz. Eğer E-Devlet şifreniz yoksa, şifre almanız gerekecektir.

YAKINLARINIZIN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN SORGU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

Giriş yaptığınızda profil bilgilerinizi oluşturmak için yönlendirildiğiniz ilk ekranda Kullanım Şartları bulunmaktadır. Profilinizi oluşturmaya başlamak için “e-Nabız Sistemi kullanım koşullarını okudum” yazısının yanında bulunan kutucuğu işaretlemeniz gerekmektedir.