Ebru Gündeş'in mutluluğuna gölge düşecek! Eski eş açtı ağzını yumdu gözünü

Ebru Gündeş'in sürpriz bir şekilde nikah masasına oturduğu iş insanı Murat Osman Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı, zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Aldatıldığını ve kandırıldığını söyleyen Kabaklı, "Yaralı bir anneyim, yaralı bir kızım var. Bir konuşursam yer yerinden oynar. Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Ebru ve Murat'ın şovunu gülerek izliyorum" dedi.

Ebru Gündeş'in mutluluğuna gölge düşecek! Eski eş açtı ağzını yumdu gözünü

Uzun süredir gözlerden uzak aşk yaşayan Ebru Gündeş, 27 Şubat’ta sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu. Ünlü sanatçı, kendisinden 12 yaş küçük iş insanı Murat Osman Özdemir ile Dubai’de evlendi. Ancak Murat Osman Özdemir’in eski eşi Selin Kabaklı’dan, çiçeği burnunda çiftin mutluluğuna gölge düşürecek zehir zemberek açıklama geldi.

Söylemezsem Olmaz adlı magazin programına özel açıklama yapan eski eş Selin Kabaklı, “Yaralı bir anneyim, yaralı bir kızım var. Evliliğimi aşk üzerine yapmıştım. Kandırılmış ve aldatılmış bir anneyim. Sessizliğimin nedeni 5 yaşındaki kızım. Ben yuva yıkmadım. Bir konuşursam yer yerinden oynar. Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Ebru ve Murat'ın şovunu gülerek izliyorum" dedi. Selin Kabaklı'nın açıklaması sonrası gözler Ebru Gündeş ve eşi Murat Osman Özdemir'e çevrildi.