Ebru Polat'tan sert sözler: Kudurmuş hayvan gibi

Sokağa çıkma yasağının ardından marketlere fırınlara akın edenler için Ebru Polat'tan sert sözler geldi. Ebru Polat paylaşımında vatandaşların her yeri yağmalamasına "Kudurmuş hayvan gibi saldırdınız" diyerek tepki gösterdi.

Ebru Polat'tan sert sözler: Kudurmuş hayvan gibi

İçişleri Bakanlığı, korona virüs tedbirleri kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir 'in de aralarında bulunduğu 31 şehirde sokağa çıkma yasağı ilan etti. 12 Nisan saat 24.00'e kadar devam edecek olan yasağı öğrenen vatandaşlar ise market ve fırınları yağmaladı.

20 günden fazladır evde olan şarkıcı Ebru Polat ise Instagram hesabından isyan etti.Ebru Polat'tan sert sözler: Kudurmuş hayvan gibi - Resim : 1

"SADECE KENDİNİZİ DÜŞÜNEREK YAĞMALADINIZ"

Cesur paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Ebru Polat, vatandaşların marketleri ve fırınların yağmalanmasına şu sözlerle tepki gösterdi:

"Kudurmuş hayvan gibi saldırdınız o marketlere... Yağmaladınız sadece kendinizi düşünerek. Halbuki orantılı ölçüde alıp diğer insanları da düşünmeniz gerekmiyor muydu? Komşun aç yatarken sen tok yatabilecek misin helal sana Müslüman kardeşim. 2 gün bu ya 50 ekmek almak ne demek!"