Ebru Yaşar 'Alev Alev" cover'ının gerçek hikayesini anlattı

Gel Konuşalım programında Cengiz Semercioğlu, Eylem İpek Şafak ve Seray Sever'in konuğu olan ünlü yorumcu Ebru Yaşar 'Alev Alev" şarkısının transferinin gerçek hikayesini anlattı.

Alev Alev şarkısını cover'layan ünlü yorumcu Ebru Yaşar, tv8'de yayınlanan Gel Konuşalım programında Cengiz Semercioğlu, Eylem İpek Şafak ve Seray Sever'e konuk oldu. Yaşar, Alev Alev şarkısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ebru Yaşar, "Okumak istediğim birkaç şarkı vardı, demolar hazırladık. Dinledik, Alev Alev'de karar kıldık. Feridun Düzağaç'a böyle güzel bir şarkıya imza atıp, bu şarkıyı okumama izin verdiği için teşekkür ediyorum. O süreçte de bana herkes şarkının çok yakıştığını söyledi. Biz de şarkıyı istedik" diye konuştu.

Yaşar, "Ondan sonra ne oldu ben bilmiyorum. Ben stüdyoya girerim şarkının aranjesine bakarım. Benim bütün derdim bu olur. Ama akabinde dedikodular çıkabilir, doğru yanlış konuşmalar olabilir. Adı geçen arkadaşların şarkıya olan ilgisini bile bilmiyordum. Bununla ilgili yorum yapmak da bana düşmez. Bana kısmet oldu." diye konuştu.