Ebru Yaşar, İbrahim Tatlıses'e ziyaret etti: Her şey yolunda akşama sahne alacak

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaza geçiren İBrahim Tatlıses'in son sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, İbrahim Tatlıses'i hastanede ziyaret etti. Ebru Yaşar, hastane çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada "Gayet iyi, her şey yolunda akşama da sahne alacak" dedi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu minibüs kamyonla çarpışarak şarampole devrildi.

Araçta mahsur kalan Tatlıses’in bilincinin açık, konuşabildiği öğrenilirken, Tatlıses’in “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği kaydedildi.

Ekiplerin çalışmasıyla araçtan çıkarılan Tatlıses ile yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırıldı. Genel sağlık durumunun iyi olduğu ancak ayağında kırık olduğu belirtildi.

Ebru Yaşar İbrahim Tatlıses'i ziyaret etti: Herşey yolunda

Ünlü Sanatçı Ebru Yaşar, trafik kazası geçiren ve hastaneye kaldırılan İbrahim Tatlıses'i ziyaret etti. Hastane çıkışı gazetecilere açıklamalarda bulunan Ebru Yaşar "Her şey yolunda, çocukları yanında. Akşama sahne alacak. Ayağında kırık var ama sahnede oturacak. Neşesi yerinde. Baya bir korkmuş, çok ciddi bir kaza aslında. Arkada uzanıyormuş ve arabın içerisinde yuvarlanmış, ancak bilincini hiç kaybetmemiş" dedi.