Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken, "Şükürler olsun" diyerek paylaştı

Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 13 gündür firari olan Seccad Yeşil'in yakalanmasının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya teşekkür etti.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken, "Şükürler olsun" diyerek paylaştı

Sunucu Ece Erken'in 7 ay önce evlendiği avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, ortağı olduğu balıkçıda alacak verecek meselesi yüzünde çıkan tartışmada silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Mahmutyazıcıoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kan kaybı nedeniyle hayatını kaybetti. 

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili firari şüpheli Seccad Yeşil Bursa'da yakalandı. 13 gündür aranan Yeşil, sorgulanması için İstanbul'a getiriliyor. Cinayette kilit isim olarak aranan Yeşil'in yakalanmasının ardından Ece Erken'den de ilk paylaşım geldi.

Erken, "Şükürler olsun" dediği paylaşımında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve tüm organize şube ekibine teşekkür etti.

"Müebbet yediklerini görmek nasip olsun"

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Ece Erken, "Allah'ıma şükürler olsun, İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu Beyefendi'ye ve tüm organize şube ekibine minnettarım. Allah hepinizden razı olsun, müebbet yediklerini Allah'ım görmemi nasip etsin. Diğer katil Seccad Yeşil de yakalandı" dedi.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken, "Şükürler olsun" diyerek paylaştı - Resim : 2