Oğluna bakıcı bulamayan Ece Erken fiyatları ifşa edip isyan bayrağını dikti

Ünlü sunucu Ece Erken, oğlu Eymen için bakıcı arayışına girdi. Artan fiyatlara isyan eden Erken, beğenilmeyen rakamları tek tek ifşaladı.

Oğluna bakıcı bulamayan Ece Erken fiyatları ifşa edip isyan bayrağını dikti

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan Ece Erken, oğlu Eymen için bakıcı arayışına girdi. Ünlü sunucu Ece Erken bakıcıların pahalılığından şikayet etti. Ece Erken bakıcıların beğenmedikleri rakamları tek tek ifşa edip isyan bayrağını dikti. 

Ece Erken bakıcı ücretlerine isyan etti

Son dönemde pek çok şey gibi bakıcı fiyatları da arttı. Özellikle çalışan anneler bu durumdan ne yazık ki muzdarip. Bu durumu yaşayanlardan biri de ünlü sunucu Ece Erken oldu. Ece Erken oğlu Eymen için 8 bin TL'ye bakıcı tutmuştu. Bakıcı işten ayrılınca yeni bakıcı bakmaya başlayan Erken, 10 bin TL'yi gözden çıkardı. Bakıcıların 10 bin TL'yi beğenmediğini söyleyen ünlü sunucu sosyal medyadan isyan etti. 

Oğluna bakıcı bulamayan Ece Erken fiyatları ifşa edip isyan bayrağını dikti - Resim : 1

Dert yandı

Ece Erken, "Bakıcı fiyatları o kadar artmış ki; çevremdeki birçok kişi dolarla maaş verdikleri bakıcıların parasını iki kişi ortak karşılıyor. Bakıcı haftanın 3 günü birinde, 3 günü de diğerinde kalıyor" dedi. Annesinin ameliyat olduğu için kendisine yardım edemediğini ve oğlu Eymen'e tek başına baktığını dile getiren Ece Erken, hizmet sektöründe artan fiyatlardan ve personel açığından dert yandı.