Boşandıktan sonra ilk işi bu oldu!

Mustafa Üstündağ ile Ecem Özkaya, geçtiğimiz günlerde boşanmıştı. Üstündağ, Özkaya'dan ayrıldıktan hemen sonra ilk iş olarak Mekke'ye gitti.

Boşandıktan sonra ilk işi bu oldu!

Mustafa Üstündağ ile Ecem Özkaya, geçtiğimiz günlerde boşanarak 10 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandırdı. Üstündağ, ayrılık sonrası soluğu Mekke'de aldı.

Evlilikleri tek celsede bitti

Beraber rol aldıkları dizi setinde tanışarak evlenen Mustafa Üstündağ ve Ecem Özkaya çifti, ortak bir açıklama yaparak "2010 yılında başlayan evliliğimizi oluşan fikir ayrılıklarımız nedeniyle geçtiğimiz ay karşılıklı anlaşarak sonlandırdık. Birbirimizi severek çıktığımız bu yolu ayırırken saygımızı ve dostluğumuzu koruyabilmenin değerinin bilincindeyiz. Bir oğlumuzun da olduğunu hatırlatarak birlikte aldığımız bu karara saygı gösterilmesini basın ve kamuoyundan rica ederiz" dedi.

Mekke'ye gitti

Mustafa Üstündağ, boşanma sonrasında Mekke'ye gitti ve sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak şu notu düştü:

Alemlerin tek efendisi olan, güzellerin güzeli tek olan Allah'a kulluk ediyorum. Yok başka efendim tek olan Allah vardır sadece. Sizi beni bilmem ama rabbim benim olduğu gibi hepimizin yanında. Siz yüce gönüllülerden rica ederim benim inancımı sorgulamayın... Ben yek ve bir olan alemlerim efendisi yüce Allah'a boyun bükerim, secdeye yatarım.