Eda Ece "Ata'm" diye söze başladı, kürsüde gözyaşlarına boğuldu!

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, depremzedelere moral için Ankara'ya gitti. Anıtkabir'e de uğrayan güzel oyuncu "Ata'm" diye söze başladı, daha sonra ise kürsüde gözyaşlarına boğuldu.

Kahramanmaraş depreminde binlerce canımızı yitirdik. Depremin olduğu ilk günlerde desteğini esirgemeyen Eda Ece, canlı yayında makyajsız görüntüsüyle "Helal olsun" dedirtmişti. Bu kez Ankara'ya getirilen depremzedelere moral için giden Eda Ece, Ata'nın huzuruna çıktı. Anı defterine yazdığı yazıyı kürsüden okuyan güzel oyuncu gözyaşlarına hakim olamadı. 

"BİZLER BURADAYIZ, HER ŞEY TEKRAR İYİ OLACAK"

 Instagram'dan açıklama yapan oyuncu, "Sevgili Ata'mın huzuruna çıkınca bugün, bütün bu dolmuşlukla gözyaşlarımı tutamadım. Böyle duygusal bir ay geçirirken Anıtkabir'de olmak çok iyi geldi. Ata'm bugün deftere sana yazı yazarken ellerim titredi, kelimelerime zor nokta koydum. Emanetine iyi bakıyor muyuz diye düşündüm. Bu güzel ülke için sana minnettarız. Emanetin olan Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek yaşayacaktır, bizler buradayız. Huzur içinde uyu Atam... Her şey tekrar iyi olacak. El birliğiyle" dedi.