Herkes merak ediyordu! Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın 11 yıllık sevgilisi ortaya çıktı!

Eda Ece ve Nesrin Cavadzade ile oynadığı FOX TV Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın bilinmeyen sevgilisi ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Herkes merak ediyordu! Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın 11 yıllık sevgilisi ortaya çıktı!

Seyirciyi FOX TV ekranlarına kilitleyen fenomen dizi Yasak Elma'nın Ender'i ünlü oyuncu Şevval Sam'ın özel hayatıyla ilgili çok fazla bilinmeyen gerçek ortaya çıktı. Peki Şevval Sam'ın sevgilisi kim? Ne iş yapıyor? İşte merak edilenler...

11 yıldır müzisyen Sarp Maden aşk yaşıyor

Şevval Sam, 11 yıldır müzisyen Sarp Maden ile gözlerden uzak aşk yaşıyor. Sevgilisiyle çok fazla görüntü vermeyen Sam, oyunculuğuyla gündeme gelmek istiyor. Sam'ın sevgilisi olduğunu öğrenenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Şevval Sam, 1993-1999 yılları arasında eski futbolcu Metin Tekin ile evli kalmıştı. Sam'ın bu evlilikten Tarık Emir Tekin adında bir oğlu bulunuyor.

Peki Sarp Maden kimdir?

Sarp Maden, 19 Kasım 1968'de İstanbul'da dünyaya geldi. Gitar tekniği ve armoni bilgisiyle, Türkiye'nin önemli gitaristlerinden biri olarak kabul edilen Sarp Maden, özellikle katıldığı birbirinden farklı birçok proje ile tanınıyor. Sarp Maden, 'Quartet Muartet' ismiyle çıkardığı “Dokuz Parça” adlı albümle adından söz ettirmeyi başarmıştı.

"Sarp Maden Quartet" adını verdiği konserler dışında, kaydettiği latin caz ağırlıklı albümüyle de kitlesini genişletti.