Görenler tanıyamadı! Yasak Elma'nın Kaya'sı oyuncu Barış Kılıç yeni dizisi için imaj değiştirdi!

Son olarak Eda Ece ve Şevval Sam'ın başrollerini paylaştığı 'Yasak Elma' dizisinde Kaya karakterine hayat veren Barış Kılıç, yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı için imaj değiştirdi. Kılıç'ın son halini görenler ise, şaşkınlığını gizleyemedi.

Görenler tanıyamadı! Yasak Elma'nın Kaya'sı oyuncu Barış Kılıç yeni dizisi için imaj değiştirdi!

Geçen sezon 'Yasak Elma' dizinin Kaya'sı Barış Kılıç, diziden ayrılmış ancak son bölümlerde sürpriz bir şekilde yeniden girmişti. Büyük baskı sonucu diziye yeniden projeye dahil olan  Barış Kılıç'ın girmesi ile çıkması bir olmuştu.

'Yasak Elma' dizisinin Kaya'sı Barış Kılıç'ın bu sezon hangi dizide yer alacağı merak konusuydu. Kılıç'ın yeni adresi geçen ay ortaya çıkmıştı. Kılıç, 25 Film'in Kars'ta çekeceği 'Uzak Şehrin Masalı' dizisini kabul etti. Kılıç, Aslıhan Güner, Timur Acar ve Gonca Vuslateri'yle başrolü paylaşacak.

Görenler tanıyamadı! Yasak Elma'nın Kaya'sı oyuncu Barış Kılıç yeni dizisi için imaj değiştirdi! - Resim : 2

Can Sinan'ın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda sektörün en başarılı isimlerinden usta yönetmen Mustafa Şevki Doğan oturacak. Yeni projesi için sakal bırakan Barış Kılıç, çekilmiş bir pozunu 'Uzak Şehrin Masalı' notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Görenler tanıyamadı! Yasak Elma'nın Kaya'sı oyuncu Barış Kılıç yeni dizisi için imaj değiştirdi! - Resim : 4

Bazı kullanıcılar, ünlü oyuncuya sakalı yakıştırırken, bazıları ise eski görünümüne dönmesini önerdi.