Oktay Kaynarca bombası! Kurtlar Vadisi dendi Masumlar Apartmanı çıktı

6 sezonluk efsane dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin finali ardından bütün gözler Oktay Kaynarca'nın yeni projesine çevrilmişti. Ortaya atılan bomba iddiaya göre EDHO'nun Hızır'ı ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, başka bir rekortmen dizi Masumlar Apartmanı'na geliyor.

Oktay Kaynarca bombası! Kurtlar Vadisi dendi Masumlar Apartmanı çıktı

Yapılan tahminler arasında çok sık dile getirilen Oktay Kaynaca'nın EDHO finalinin ardından unutulmaz dizi Kurtlar Vadisi ile yeniden ekranlara döneceği yönünde olmuştu. Ancak Oktay Kaynarca'nın adının Masumlar Apartmanı dizisi ile anılması izleyenler arasında heyecan yarattı.

 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hayranlarını üzen final haberini bizzat Oktay Kaynarca vermişti. Oktay Kaynarca'nın açıklaması 7. sezonu merakla bekleyen EDHO tutkunları üzerinda şok etkisi yaratmıştı.

Rekabette üstünlük EDHO'nun bitmesi ile Masumlar Apartmanı'na geçmişti

Salı akşamları ATV ekranlarında izlenme rekorları kıran EDHO dizisi böylece dizi rekabetlerinden kendiliğinden çıkmış Masumlar Apartmanı ise kendi gününde rakipsiz kalmıştı.

Oktay Kaynarca açıklamasında diziye yer alan sahne arkadaşlarına da veda ederek herkese teşekkürlerini iletti. Ancak asıl bomba tamda bu anda patlamış oldu. Yeni sezona beklenen reytinglerin az da olsa uzağında başlayan ve senaryoda büyük bir değişikliğe giden Masumlar Apartmanı dizisi için Oktay Kaynarca iddiaları gündeme geldi.

Farah Zeynep Abdullah gitti, sıra Birkan Sokullu'da mı?

Masumlar Apartmanı dizisi ilk sezonunda İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın yapımdan ayrılmasından sonra Han karakterine hayat veren Birkan Sokullu içinde artık yolun sonu tamamen göründü.

 Yeni senaryoda sevilen oyuncu Oktay Kaynarca ile kısa sürede bir anlaşma yapılarak Masumlar Apartmanı’na katılması beklenirken bundan sonraki süreçte neler yaşanacağı ise şimdiden merak konusu haline geldi. Kaynak: Süperhaber