EDHO dizisini noktalayan Oktay Kaynarca’dan flaş Masumlar Apartmanı açıklaması

7. sezon haberlerinin beklendiği sırada Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sonlandığını duyuran usta oyuncu Oktay Kaynarca, yeni projesinin Masumlar Apartmanı dizisi olacağı iddiaları ile ilgili bir paylaşım yaptı.

EDHO dizisini noktalayan Oktay Kaynarca’dan flaş Masumlar Apartmanı açıklaması

EDHO'nun yıldız ismi Oktay Kaynarca'nın Kurtlar Vadisi devam serisi ya da Masumlar Apartmanı dizisi ile ekranlara hemen döneceği yönünde iddialar magazin gündemine oturmuştu.

Oktay Kaynarca, bu iddialara sert sözlerle yanıt vererek magazin basınını yerden yere vurdu.

Kilit bir izleyici kitlesine sahip Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin tanıtımları döndüğü halde yeni bölümü yayınlanmamıştı.

Dizinin hayranı olan kitle de tepkisini sosyal medya paylaşımları ile vermişti. 

EDHO'nun yapımcılarının ile yayınlandığı kanal ATV arasında anlaşmazlıklar olduğu belirtilmişti. Dizinin 6. sezonda ekrana veda ettiği duyurusu da usta oyuncu Oktay Kaynarca'dan gelmişti. Manşetler EDHO'nun Hızır Reis'i Oktay Kaynarca'dan kötü haber başlıkları duyurulmuştu.  

 Oktay Kaynarca kendisinin Masumlar Apartmanı dizisine transfer olacağı yönündeki haberlere sert dille yanıt verdi. Oktay Kaynarca, magazin habercilerini şu sözlerle yerden yere vurdu:  “Kopyala yapıştırcılara, tıklanma simsarlarına, uydurukçu sosyal medyacılara, bilmem necilere itibar etmeyin. Bir projeye falan dahil olduğum yok... Benim haberimi benden…”