Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ, İstanbul da dahil... Bu sefer uyarı size geldi... Bu bilgi olmadan hareket etmeyin

İstanbul'da beklenen yağmurlar etkili oluyor. İstanbul'un haricinde gözlerin çevrildiği diğer illerimizden de önemli haberler geldi. Meteorolojik kaynaklara göre Çarşamba 13:00-17:00 arası Trakya bölgesindeki illerimiz Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da şiddetli soğuk ve yağış etkili olacak. Bu soğuk ve yağışların ertesi günlere de sıçraması bekleniyor. Yani bayrama kadar bölgede soğuk havalar hakim olacak.

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ, İstanbul da dahil... Bu sefer uyarı size geldi... Bu bilgi olmadan hareket etmeyin

Hava durumunda yaşanan değişiklikler, vatandaşları hava durumunu anlık olarak takip etmeye yöneltti. İstanbul'da hafta başından bu yana etkili olan yağışların ardından gözlerin çevrildiği Trakya bölgesinden de haber geldi. 

ÇARŞAMBA GÜNÜNE DİKKAT

Hava Forum tarafından Trakya bölgesine ilişkin paylaşılan bilgi notunda şu ifadelere yer verildi: "Çarşamba 13:00-17:00 arası Trakya kesim ile boyutlarında İstanbul'da Avrupa yakasında, İzmir'in iç kesimlerinde, Manisa'da ve Balıkesir yanındaki şimşekli, gök çevresinde sağanak yağmur geçişleri bekleniyor..."  

Diğer yandan meteorolojik kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre Trakya bölgesindeki souk hava dalgası önümüzdeki günlere de sıçrayacak. Soğuk havaların bayrama kadar, hatta bayram sonra da devam etme ihtimali var. 

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ, İstanbul da dahil... Bu sefer uyarı size geldi... Bu bilgi olmadan hareket etmeyin - Resim : 1