Hepsini 27 saniyede çaldılar!

Edirne'de bir cep telefonu operatörü bayinin giren 4 hırsız, bayinin camını taşla kırıp, 27 saniyede 15 cep telefonu ile 2 laptop çalarak kayıplara karıştı. 4 hırsızdan 3'ü İstanbul'da yakalandı.

Edirne'de bir cep telefonu operatörü bayinin camını taşla kırıp, 27 saniyede 15 cep telefonu ile 2 Laptop çalarak kayıplara karışan 4 hırsızdan 3'ü, polisin başırılı operasyonu sonucu İstanbul'da yakalandı. Hırsızlık anı ise işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Edirne'de sabaha saatlerinde bir cep telefonu bayinde meydana geldi. İşyerinin önünde duran otomobilden inen 4 kişi, önce çevreyi kontrol etti. Sonrasında ellerindeki taşlarla işyerinin camını kırdılar.

Hırsızlıklardan 3'ü içeriye girerek 27 saniyede işyerinde bulunan 15 telefon ile 2 laptopu çaldı. Geldikleri otomobille olay yerinden uzaklaşıp kayıplara karışan şüphelilerin hırsızlık anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Edirne'den ayrılıp İstanbul'a giden şüpheliler için Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Şüphelilerin bulunduğu adrese düzenlenen operasyonda E.A., Y.D. ve O.A. yakalandı. Hırsızlık şüphelilerin ifadesinde S.I. adlı kişinin de olaya karıştığı belirlendi. Sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen E.A., Y.D. ve O.A. tutuklandı. S.I.'nın ise yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.