Edirne'de çöp atmaya giden vatandaş çöpten gelen sesleri duyunca duraksadı. Siyah poşeti açınca hepsi birden içinden çıkmaya başladı. Korkunç

Edirne'de ilginç bir olay meydana geldi. Bir vatandaş, çöp atmaya gittiği konteynerden gelen sesleri duyduktan sonra içerideki siyah poşeti açtı. Çok sayıda yavru köpek bir anda poşetten çıkmaya başladı. Bu anlar izleyen herkesi yüreğini sızlattı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, izleyenlerin yüreklerini burktu. Edirne'de meydana geldiği belirtilen olaya göre bir vatandaş çöp dökmek için konteynere doğru gitti ancak bu sırada konteyner içerisinden sesler geldiğini fark etti. 

SİYAH POŞETİ AÇTI 

Vatandaş, hemen çöp konteynerinin içindeki siyah poşeti yere indirdikten sonra ağzını açmaya başladı. İşte o anda kahreden manzara ortaya çıktı. Çünkü siyah poşetin içerisinde havasız kalan köpek yavruları teker teker dışarı çıkmaya başladı. 

"İNSANLIK DIŞI"

Söz konusu görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu. Köpekleri bulan vatandaş ve sosyal medya kullanıcıları, yaşanan bu olayı "insanlık dışı" olarak değerlendirdi.