Edirne’de kayboldu, Çanakkale’de bulundu! 5 gündür kayıp olan akademisyen gitme nedenini açıkladı! Sözleri şaşkınlık yarattı

Edirne’nin Keşan ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra kendisinden 5 gündür haber alınamayan Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğretim görevlisi Gökcan Tazeler, Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde bulundu. Sağlık durumu iyi olan Tazeler, “Biraz sorunlarım vardı, kafamı toplayıp, yalnız kalmak istedim. Kocaçeşme halkı tarafından bir süre misafir edildim. Sağlık durumum iyi, kimse merak etmesin. Ailemle mutlu bir hayata başlamak üzere evime dönüyorum” dedi.

Edirne’de kayboldu, Çanakkale’de bulundu! 5 gündür kayıp olan akademisyen gitme nedenini açıkladı! Sözleri şaşkınlık yarattı

Edirne’nin Keşan ilçesinde yaşayan evli ve 1 çocuk babası Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğretim görevlisi Gökcan Tazeler, çarşamba günü saat 10.00 sıralarında Yeni Mahalle Zirve Konutları’ndaki evinden ayrıldı. Yakınları kendisinden haber alamayınca Tazeler’in kaybolduğunu belirterek durumu 112’ye bildirdi. Tazeler için arama çalışması başlatıldı ancak hiçbir ize rastlanmadı.

5 GÜN SONRA BULUNDU

Tazaler, kaybolduktan 5 gün sonra Keşan’a 34 kilometre uzaklıktaki Gelibolu ilçesine bağlı Kocaçeşme köyünde bulundu. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve Tazeler’in akrabaları köye gidip Gökcan Tazeler ile görüşerek kendisini evine getirdi.

Edirne’de kayboldu, Çanakkale’de bulundu! 5 gündür kayıp olan akademisyen gitme nedenini açıkladı! Sözleri şaşkınlık yarattı - Resim : 1

“SAĞLIK DURUMUM İYİ, KİMSE MERAK ETMESİN”

Sağlık durumu iyi olan Gökcan Tazeler, “Biraz sorunlarım vardı, kafamı toplayıp, yalnız kalmak istedim. Kocaçeşme halkı tarafından bir süre misafir edildim. Sağlık durumum iyi, kimse merak etmesin. Ailemle mutlu bir hayata başlamak üzere evime dönüyorum” diye konuştu.

“YAKINLARI İLE KARIŞ KARIŞ ARADIK”

Mustafa Helvacıoğlu ise “Günlerdir kayıp olan genç akademisyenimiz Gökcan Tazeler’i her türlü imkanlarımızı kullanarak endişeli ailesi ve yakınları ile karış karış aradık. Umudumuzu hiç kaybetmedik, kolluk kuvvetlerimizle aradık ve sonunda bulduk. Gökcan kardeşimize ve ailesine geçmiş olsun diler, kayıp arama çalışmaları sırasında destek olan herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Gökcan Tazeler’in eşi Damla Suna Tazeler de eşinin bulunmasından dolayı büyük sevinç yaşadı.