Edirne'de metruk evde çıkan yangın büyüyerek 3 katlı binaya sıçradı

Edirne'de metruk bir binada çıkan yangın hızla büyüyerek bitişiğinde bulunan 3 katlı binaya sıçradı. Yangının sıçradığı bina hızla boşaltılırken bölgeye gelen ekipler hemen yangına müdahale etti.

Edirne'de metruk evde çıkan yangın büyüyerek 3 katlı binaya sıçradı

Edirne'de metruk bir evde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bitişiğindeki 3 katlı binaya sıçradı. Yangının sıçradığı bina hızla boşaltılırken ekipler kısa süre içinde yangına müdahale etti. 

EKİPLER HIZLA MÜDAHALE ETTİ

Edirne'nin Çavuşbey Mahallesi Ağaç Pazarı Caddesi'nde metruk bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti.

 

Edirne'de metruk evde çıkan yangın büyüyerek 3 katlı binaya sıçradı - Resim : 1

MAHALLE HALKI DA İTFAİYE EKİPLERİNE YARDIM ETTİ

Saniyeler içerisinde büyüyen alevler metruk evin bitişiğindeki 3 katlı binaya sıçradı. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarına mahalle halkı da destek verdi. Bazı vatandaşlar çeşme hortumuyla alevlere müdahale etti. Yangın, yaklaşık 2 saat süren söndürme çalışmalarının ardından kontrol altına alındı. Yangın sonucu metruk bina tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, 3 katlı binada da maddi hasar oluştu.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Edirne'de metruk evde çıkan yangın büyüyerek 3 katlı binaya sıçradı - Resim : 2