Efsane geri dönüyor! Herkesin beklediği ikonik araç Türkiye'de

Eski dönemlerin sık kullanılan araçlarından biri olan Renault 12 bir diğer adıyla meşhur Toros sevenleriyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Ülkemizde yeniden satışa çıkacağı konuşulan araç yeni bir tasarımla sokaklara çıkmaya hazırlanıyor.

Efsane geri dönüyor! Herkesin beklediği ikonik araç Türkiye'de

Meşhur araç Toros’un tutkunları büyük bir heyecanla yeni aracın çıkmasını bekliyor. Modelin ne zaman Türkiye’de satışa çıkacağı araç tutkunları arasında merak konusu olmuştur. Renault’un yeni çıkaracağı Yeni nesil Toros’un Zoe’nin yerini alacağı konuşulanlar arasında yer almaktadır.

 Toros ikinci bahar yaşıyor

Fransa’da bir gazetede yayımlanan habere göre Renault’un R12 modeli önümüzdeki yılın sonlarına doğru satışa sunulmuş olacak. Diğer yandan Fransız araba markası Renault 'Refactory' uygulamasını ülkemize getirmek için kolları sıvadı.

Efsane geri dönüyor! Herkesin beklediği ikonik araç Türkiye'de - Resim : 1 Söz edilen uygulamanın amacı ise ikinci el araçları yenileyip uygun fiyatlı olarak satışa sunmaktır. Otomobil severleri heyecanlandıran bu habere ek olarak efsane Toros modelinin yenilenip yeniden ikinci el pazarına sürüleceği söz edilen iddialararasındadır. Tutkunlar merakla beklese de henüz Renault'un yetkililerinden şu ana kadar resmi bir açıklama gelmedi.