Efsane isim Ferdi Tayfur'dan üzen haber geldi. Hayranları görünce kahroldu

Türk arabesk müziğinin efsane ismi olarak adlandırılan Ferdi Tayfur'dan gelen üzen haber hayranlarını sinirlendirdi. Hayranları, 78 yaşındaki adamın uğraştığı şeyi görünce tepkilerini dile getirdi.

Türk arabesk müziğinin babalarından biri olarak adlandırılan hatta bir dönem ünü Türkiye sınırlarını dahi aşan Ferdi Tayfur, 78 yaşında. 

Geçirdiği yüz felci nedeniyle yoğun bir tedaviye giren ve sonrasında sağlığına kavuşan Ferdi Tayfur'un başı ise dertten kurtulmuyor.  

KIZI İLE ARALARI YENİDEN AÇILDI 

Daha önce de kızıyla arasında sorun olduğu bilinen hatta kızının nişanına katılmadığı yönünde haberler ortaya çıkan Tayfur'un sosyal medya hesabından "Şimdi anladınız mı neden bırakıp kaçtım dostlar" yazması, kızı Tuğçe Tayfur'un tepkisini çekti. 

Efsane isim Ferdi Tayfur'dan üzen haber geldi. Hayranları görünce kahroldu - Resim : 1

Tuğçe Tayfur, bu mesajı babasının değil de basın danışmanı Şirin Gözalıcı'nın yazdığını iddia etti. Ferdi Tayfur ise bu iddiaya sosyal medya hesabından video ile yanıt vererek, mesajı kendisinin yazdığını söyledi.  

"BÜYÜKLERİNİZE DANIŞIN"

Tayfur ayrıca videoda, "Büyüklerinize danışın" diyerek kızının kendisine danışmadığını da sözlerine ekledi. Bilindiği üzere Tuğçe Tayfur, babasının tüm muhalefetine rağmen bir evlilik yapmıştı. 

Efsane isim Ferdi Tayfur'dan üzen haber geldi. Hayranları görünce kahroldu - Resim : 2

TAYFUR'UN HAYRANLARI TEPKİ GÖSTERDİ: YAZIK BU ADAMA

Ünlü sanatçıya sahip çıkan dinleyenleri, 78 yaşındaki sanatçının hala bu tartışmalarla yorulmasının yanlış olduğunu dile getirerek, tepkilerini dile getirdi. Sosyal medyada "Ferdi Baba'yı rahat bırakın" yorumları yapıldı.