Efsane isimden Messi’ye olay tavsiye! Sözleri taraftarları çileden çıkaracak! “Bu kulübü bıraksın”

Eski Fransız futbolcu Emmanuel Petit, Lionel Messi’nin Lyon ile oynanan maçta ıslıklanması üzerine PSG taraftarlarını eleştirdi. Efsane isim, “Messi'ye bir tavsiyem var mı? Bırakın bu kulübü bıraksın! Bu kulüp bir futbol kulübü değil. 20 yaşındaki futbolcular için bile emeklilik öncesi bir kulüp” dedi.

Efsane isimden Messi’ye olay tavsiye! Sözleri taraftarları çileden çıkaracak! “Bu kulübü bıraksın”

PSG’nin Arjantinli yıldızı Lionel Messi, takımının Olympique Lyon takımına 2-0 yenildi. Maçtan önce PSG’li futbolcuların isimleri stadyumda okunurken PSG’li taraftarlar Messi’nin adını duyduğunda ıslıkladı.

Efsane isimden Messi’ye olay tavsiye! Sözleri taraftarları çileden çıkaracak! “Bu kulübü bıraksın” - Resim : 1

TARAFTARLARI ELEŞTİRDİ 

Messi’nin ıslıklanmasını değerlendiren eski Fransız futbolcu Emmanuel Petit, taraftarların hareketini "futbola hakaret" olarak nitelendirerek taraftarları eleştirdi. Petit, RMC’ye "Düdükleri duymak utanç verici. Düdükler yardımcı olmuyor. Dünyanın en iyi oyuncusundan bahsediyoruz, tamam mı?" yorumunu yaptı.

Efsane isimden Messi’ye olay tavsiye! Sözleri taraftarları çileden çıkaracak! “Bu kulübü bıraksın” - Resim : 2

“BU KULÜP BİR FUTBOL KULÜBÜ DEĞİL”

Messi’ye seslenen Petit, "Messi'ye bir tavsiyem var mı? Bırakın bu kulübü bıraksın! Bu kulüp bir futbol kulübü değil. 20 yaşındaki futbolcular için bile emeklilik öncesi bir kulüp. PSG'ye geldiğinden beri hiçbir oyuncu ilerleme kaydetmedi. Bu Messi'nin hatası mı?" ifadelerini kullandı.

Efsane isimden Messi’ye olay tavsiye! Sözleri taraftarları çileden çıkaracak! “Bu kulübü bıraksın” - Resim : 3

“MESSİ ORKESTRANIN EFENDİSİ”

Messi hakkında övgü dolu ifadeler kullanan Petit, diğer futbolcuları eleştirerek, "Messi orkestranın efendisidir, o yönetir ve çaba göstermesi gereken etrafındaki diğer oyunculardır. Arjantin, savaşçıların Messi'sini çevreleyen dünya şampiyonuydu. Messi için ölmek ve kanlarını bağışlamak. Ya da Barça'yı gördüğümde, herkes efendilerin etrafında koşturuyor. Bana Zidane ile oynadığımda Zizou'nun ona savunmak için koşmasını söylemeyeceğini, bunu onun için yapmam gerektiğini hatırlatıyor, orkestrayı yönetmesi için" dedi.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTECEK

Lionel Messi bu sezon PSG formasıyla çıktığı 33 maçta 18 gol attı, 17 asist yaptı. Yıldız futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek.