Efsanevi canavar Nessi, yeniden ortaya çıktı! O görüntü, kayıt edenin bile içini ürpertti: Uzmanlar hemen harekete geçti

ABD’nin New Orleans şehir parkında görülen yaratığın efsanevi Loch Ness Canavarı olduğu düşünülüyor. Söz konusu görüntülerin ardından uzmanlar harekete geçti, yaratığın türünün belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Efsanevi canavar Nessi, yeniden ortaya çıktı! O görüntü, kayıt edenin bile içini ürpertti: Uzmanlar hemen harekete geçti

Nessi olarak bilinen Loch Ness Canavarı efsanesi bir kez daha gündeme geldi. ABD’nin New Orleans kentindeki City Park'ta kaydedilen görüntüler şaşkınlık yarattı. Early Partners anaokulunun kurucusu Kim Frusciante, parkta çocuklarıyla zaman geçirirken suyun içinde yılan benzeri bir yaratık görünce o anları kayıt altına aldı. Kim Frusciante söz konusu görüntüleri okulun Instagram sayfasında paylaştı.

Kim söz konusu görüntüler için, “Early Partners çocukları deniz canlıları hakkında geniş bir bilgiye sahip! Çocuğunuza sorun: Bu yaratığın ne olduğunu düşünüyorsunuz? Nasıl biliyorsunuz? Yanıtlarını aşağıya yorumlayın” ifadelerini kullandı.

Videoda, Loch Ness Canavarı olduğu düşünülen yaratığın su yüzeyinde yavaşça sıçradığı, omurgası ve sırt yüzgecinin su hattının üzerinde olduğu görüldü.

Efsanevi canavar Nessi, yeniden ortaya çıktı! O görüntü, kayıt edenin bile içini ürpertti: Uzmanlar hemen harekete geçti - Resim : 1

GENETİĞİNİN DEĞİŞTİRİLDİĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Bazılarının "genetiği değiştirilmiş" olduğunu tahmin ettiği "gizemli yılan benzeri bir yaratığa "Loch Ness Canavarı" adını verildi.

UZUN VE KIRMIZI KUYRUKLU

WGNO-TV haber kanalına konuşan Kim, "Suya baktık ve yılana benzer gizemli bir yaratık gördük. Bu, karadan veya denizden önce gördüğüm hiçbir şey değil. Çocuklarım, City Park'ta bir canavar görecek olan pek çok çocuk kadar korkmuş ve heyecanlıydı. Oldukça uzundu. Dört yaşında bir oğlum var, ondan biraz daha küçüktü. Yüzeyde örülüydü ve çok fazla pul vardı. Kuyruk kırmızıydı ve amaçsızca yüzeyde sarkıyordu. Normal bir balıktan daha uzun." dedi.

Efsanevi canavar Nessi, yeniden ortaya çıktı! O görüntü, kayıt edenin bile içini ürpertti: Uzmanlar hemen harekete geçti - Resim : 2

“BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİK”

Kim, "Deniz yaratığı çalışmalarımızda ve kitaplarımızda böyle bir şey görmedik. Bunun New Orleans'ın Loch Ness Canavarı olduğuna oldukça ikna oldum” dedi. New Orleans Şehir Parkı yetkilileri, Kim'in görüntülerine baktıklarını ve türleri belirlemek için uzmanlarla çalıştıklarını söyledi.

Efsanevi canavar Nessi, yeniden ortaya çıktı! O görüntü, kayıt edenin bile içini ürpertti: Uzmanlar hemen harekete geçti - Resim : 3

LOCH NESS CANAVARI EFSANESİ

Loch Ness Canavarı, Nessie olarak da bilinir. İskoç folklorunda, İskoç Dağlık Bölgesi'ndeki Loch Ness'te yaşadığı söylenen bir yaratıktır. Genellikle büyük, uzun boyunlu ve sudan çıkıntı yapan bir veya daha fazla hörgüçlü olarak tanımlanmaktadır.

Efsanevi canavar Nessi, yeniden ortaya çıktı! O görüntü, kayıt edenin bile içini ürpertti: Uzmanlar hemen harekete geçti - Resim : 4

Steve Feltham canavarın aslında boyu 4,5 metreyi, ağırlığı da 300 kiloyu bulan bir yayınbalığı türü olduğuna inanıyor ve bu türün göle 19. yüzyılda getirildiğini söylüyor.