Eğlence merkezinde çocukların yüzdüğü sırada havuza bir anda dalan canlı panik yarattı. Yetkililer acilen havuzu kapatmak zorunda kaldı

Eğlence merkezinde çocukların yüzdüğü sırada havuza bir anda dalan canlı panik yarattı. Başıboş halde gezen yaban hayvanının havuza atladığını görenler, acilen havuzdan çıkmak için harekete geçti. Yetkililer acilen havuzu kapatmak zorunda kaldı.

Tanık Francesco Siino, LaSalle'deki Vollmer Kültür ve Rekreasyon Kompleksi'nin havuz alanında dolaşan geyiklerin videosunu çekti. Siino, "Çocuğum yüzme dersindeydi ve dersi yeni bitti. Soyunma odalarındaydık ve bir ebeveyn koşarak içeri girdi ve 'Siz buna inanmayacaksınız. Yüzme havuzunda bir geyik var' dedi. Hiçbir yolu olmadığını düşümdüm" dedi. Siino'nun videosunda eğlence merkezi personeli tarafından takip edilirken havuza dalan geyikler görülüyor.

GEÇİCİ OLARAK KAPATILDI

Siino, "Bunu videoya çekmem gerektiğini düşündüm çünkü kimse bana inanmayacak. Size bir geyiğin içeri girdiğini söylesem bana inanmanızın imkanı yok" dedi. Yerel yetkililer, geyiğin pencereden içeri girdiğini ve personel tarafından güvenli bir şekilde dışarıya çıkarıldığını söyledi. Meloche, havuzun geçici olarak kapatılacağını, bu arada işçilerin cam kırıklarından tehlike olmayacağından emin olduklarını söyledi.