Eğlenmek için sipariş verdiği DNA testi tüm ailesini yıktı... Annesine sorunca tüm gerçeği öğrendi

Genç adam, evde yapılan DNA test testlerinden sipariş ederek biraz eğlenmek istedi. Ancak testin sonuçlarını görünce yıllardır kimsenin bilmediği bir aile sırrını ortaya çıkarmış oldu. Sonuçlarda babasıyla DNA uyuşmazlığı olan adam, gerçeği annesine sorunca annesiyle amcasının arasındaki yasak ilişkiyi ve gerçek babasının amcası olduğunu öğrendi.

Eğlenmek için sipariş verdiği DNA testi tüm ailesini yıktı... Annesine sorunca tüm gerçeği öğrendi

Bir adam, 80 sterlinlik (1.911 TL)  bir DNA kiti satın aldıktan sonra ailesinin nasıl dağıldığını ünlü bir internet sitesi üzerinden anlattı. DNA testi sonucunda babasının biyolojik babası olmadığını öğrenen adam gerçeği öğrenmek için annesiyle konuşmaya karar verdi. Annesine sorduğunda bir şey olduğunu fark eden adam, amcasının gerçek babası olduğunu öğrendi. 

Eğlenmek için sipariş verdiği DNA testi tüm ailesini yıktı... Annesine sorunca tüm gerçeği öğrendi - Resim : 1

HAYATI ALT ÜST OLDU

DNA testi satın alan genç adam, sonuçlarının tüm ailesinin hayatı alt üst edeceğini asla beklemiyordu. 19 yaşındaki genç adam, "Sonuçlarımızı birkaç gün önce aldık ve DNA akrabaları bölümüne gidip eşleşmelerime baktım. En üstte, babamın benimle yalnızca yüzde 29,2 DNA paylaştığı ve üvey erkek kardeş olduğu tahmin ediliyor ki bu imkansız. Aynı zamanda bir baba haplogrubu paylaştığımız ve birbirimize çok benzediğimiz için bu bana mantıklı gelmedi, yani o kesinlikle benim babamdı." dedi.

Eğlenmek için sipariş verdiği DNA testi tüm ailesini yıktı... Annesine sorunca tüm gerçeği öğrendi - Resim : 2

KUZENİNİN KARDEŞİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Genç daha sonra kuzeniyle yüzde 24,6 DNA paylaştığını öğrendi. DNA testlerinde kuzenler, genellikle yaklaşık yüzde 12 paylaşırlar. Bu sebeple genç adam, kuzeni sandığı kişininde üvey kız kardeşi olmasından şüphelendi. Genç,  "Gördüklerimi açıklayacak bir genetik ilişki düşünemedim ve yüzdelerin doğruluğu konusunda şüphelerim vardı. Paylaşılan yüzdeler son derece doğru ve yanlış olma olasılığı çok yüksek. Gördüklerimin tek gerçekçi açıklaması amcamın, kuzenimin babası ve babamın erkek kardeşinin benim babam olduğuydu. Gerçeklik, uçan bir tuğla çuvalı gibi yüzüme çarptı. Tüm noktalar üst üste geldi ve bir kayıp duygusu hissettim." dedi.

Eğlenmek için sipariş verdiği DNA testi tüm ailesini yıktı... Annesine sorunca tüm gerçeği öğrendi - Resim : 3

HAREKET EDEMEDİ

Sonuçları gördükten sonra bir süre kendine gelemediğini söyleyen adam, gerçeği öğrenmek için annesiyle konuşmaya karar verdi. O anları anlatan genç adam, "Şok içinde bir saat odamda oturdum ve sonra üzerime bir öfke çöktü. Bazı yanıtlara ihtiyacım vardı." dedi. Bir saniye bile düşünmeden annesine DNA sonuçlarını gösterdi ve ona bunların neden toplanmadığını sordu. Genç, "Mantıksız benliğim şekerleme bile yapmadı. Ona babamı David amcayla aldatıp aldatmadığını sordum. Birinin yüzündeki rengin bu kadar çabuk tükendiğini hiç görmemiştim. Şaşkın görünüyordu ve sonra 'Bu ne tür bir soru? Tabii ki hayır' diye mırıldandı. Ona her şeyi anlattım, testi, yüzdeleri, DNA eşleşmelerini, hepsini! Annem ağlayarak yere düştü, babama söylememem için yalvardı." dedi. 

Eğlenmek için sipariş verdiği DNA testi tüm ailesini yıktı... Annesine sorunca tüm gerçeği öğrendi - Resim : 4

TÜM AİLE BİRBİRİNE GİRDİ

Kuzenini - aslında üvey kız kardeşini - ona her şeyi anlatmak için nasıl aradığını açıklamaya devam etti. "Çığlık atarak aramayı bitirdi. Babam (şimdi amcam) eve geldi ve annemin nesi olduğunu sorarak odama girdi. Ona da her şeyi anlattım. Sakinleştikten sonra bir şey söylemedi. Odadan çıktı, ben de kapıyı kilitledim. Önümüzdeki birkaç saat boyunca, tüm ailemin kapımın önünde dağıldığını duydum. Ailem hararetli bir tartışmaya girdi ve büyükbabam ne olduğunu görmek için koştu. Kayınvalidem ve David kısa bir süre sonra ortaya çıktılar ve eminim babamla David'in fiziksel bir kavgaya tutuştuğunu duydum. Tam bir kaos. Kendimi berbat hissediyorum - Bunun benim hatam olmadığını biliyorum ama tüm bunların benim yüzümden olduğunu hissetmekten de kendimi alamıyorum. Doğum günü paramı başka bir şeye harcasaydım bunların hiçbiri olmayacaktı ama bir yanım gerçeği öğrendiğime seviniyor." dedi.

Eğlenmek için sipariş verdiği DNA testi tüm ailesini yıktı... Annesine sorunca tüm gerçeği öğrendi - Resim : 5

DESTEK VERDİLER

Hikayesini bir internet sitesinde paylaştıktan sonra birçok kullanıcı, sevdikleri arasındaki ilişkileri kurtarmanın yollarını bulurken, diğerleri ona destek sözleri verdi. Bir kullanıcı, "Babanı ara ve onu hala baban olarak gördüğünü açıkça belirt - bu ona gerçekten yardımcı olabilir" dedi. Başka bir kullanıcı ekledi: "Kusurlu tek kişi annen ve 'amcan'.