Ek atama tarihi açıklandı mı? 2022 ek atama olacak mı? 2022 ek atamaları ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2022 yılının ilk öğretmen ataması 2. döneme başlamadan yapıldı ve öğretmenler göreve başladı. Ek atama tarihi açıklandı mı? Öğretmen adayları 2022 yılında ikinci atama olup olmayacağını merak etti. 2022 ek atama olacak mı? 2022 ek atamaları ne zaman? İşte, tüm detaylar

Ek atama tarihi açıklandı mı? 2022 ek atama olacak mı? 2022 ek atamaları ne zaman?

2021 yılı puanı ile 2022 yılının ilk ataması gerçekleşmişti. Ek atama tarihi açıklandı mı? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yapılan açıklama öğretmen adaylarını oldukça sevindirmişti. 2022 ek atama olacak mı? Özer 2022 yılının ek atamasının kesin ve kısa bir sürede olacağını dile getimişti. Yapılan açıklamadan sonra adaylar ek atama tarihini araştırmaya başladı. 2022 ek atamaları ne zaman? İşte, tüm merak edilenler...

Ek atama tarihi açıklandı mı? 2022 ek atama olacak mı? 2022 ek atamaları ne zaman? - Resim : 1

2022 ek atama olacak mı?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in bir televizyon programında; "Öğretmen ataması mutlaka olacak" açıklaması yapmıştı. Açıklamanın üzerine atama bekleyen öğretmen adayları 2022 ek atamanın ne zaman olacağını araştırmaya başladı. İşte, Mahmut Özer'in yaptığı açıklama:

"Öğretmen ataması mutlaka olacak. Bunu daha önceki televizyon programlarında açıklamıştım. Üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Dün Cumhurbaşkanımız da Kabine Toplantısı'ndan sonra 3 bin tane anaokulu 40 bin yeni ana sınıfı yapılması ile ilgili açıklamada bulundu. Elbette ki bu alanda ağırlık okul öncesi eğitime verilecek ama diğer alanlarda da mutlaka öğretmen alımı gerçekleşecek. Umut ediyoruz ki kısa süre içerisinde bunu kamuoyu ile paylaşacağız, takvimi de paylaşacağız." ifadesini kullandı.

 2022 ek atamaları ne zaman?

Öğretmen atamaları ile ilgili takvim henüz yayınlanmadı. Ek atama ile ilgili açıklama yapıldığında tüm detaylar haberimizde yer alacaktır.