Ekim ayı SED yardımı hesaplara yatıyor! Dar gelirli ailelerin cebi rahatlayacak

Aile Bakanlığı sosyal yardım ödemelerine devam ediyor. Ekim ayında dar gelirli vatandaşlardan başvuru yapanların hesabına ödeme yapılacak. İşte ödemelerin yatmasının beklendiği tarih.

Ekim ayı SED yardımı hesaplara yatıyor! Dar gelirli ailelerin cebi rahatlayacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı önümüzdeki süreçte çeşitli sosyal yardım ödemelerini hak sahiplerine iletecek. Ekim ayı ödemelerinin ne zaman verileceğine dair araştırmalar gerçekleşirken, sosyal yardımlardan faydalanan vatandaşlar da ödemelere dair gelişmeleri yakından takip ediyorlar.

EKİM AYNIN ORTASINDA YATIRACAKLAR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı her ay düzenli olarak sosyal ve ekonomik destek ödemesi sağlıyor. Sosyal ve ekonomik destek ödemeleri temmuz ayında gerçekleşen artışla ortalama 3571 TL seviyesine yükselmişti. Okulların açılmasının ardından ihtiyaç sahibi ailelere iletilmişti. Ekim ayı ödemelerinin ne zaman iletileceğine dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. İlerleyen süreçte, ödemelerin yapılması durumunda Bakanlık kamuoyuna bilgi verecek. Bu kapsamda, ekim ayında da önceki aylarda olduğu gibi destek ödemelerinin ay ortasında verilmesi bekleniyor.