Ekim’de bir görülüp kaybolmuştu ‘Kara gözlü çocuk’ yeniden ortaya çıktı, herkes tedirgin

İngiltere'de ormanlık alanda ilk kez 1980 yılında görülen ve 'Kara gözlü çocuk' olarak adlandırılan bir silüet geçtiğimiz ekim ayında görülmüştü. Kara Gözlü Çocuk olarak adlandırılan silüet iddialara göre İngiltere’de ormandaki bir grup turiste yeniden görüldü.

Ekim’de bir görülüp kaybolmuştu ‘Kara gözlü çocuk’ yeniden ortaya çıktı, herkes tedirgin

İngiltere'de çok geniş bir kesim tarafından inanılan 'Kara gözlü çocuk' hakkında yeniden önemli gelişmeler yaşanıyor. İngilizler tarafından ortaya atılan iddiaya göre ormanda yaşayan ve gözlerindeki derin siyahlık nedeniyle 'Kara gözlü çocuk' olarak adlandırılan yaratık, ilk kez 1980 yılında görüldü.

Ekim’de bir görülüp kaybolmuştu ‘Kara gözlü çocuk’ yeniden ortaya çıktı, herkes tedirgin - Resim : 1

EKİM AYINDA İKİNCİ KEZ ORTAYA ÇIKTI

Daha önce de çeşitli vakaları incelemesiyle tanınan Hayalet uzmanı Lee Brickley, kara gözlü çocuğun Staffordshire'deki ormanlık alanda kamp yapan Kylie Drakeford ve Ben Tilly adlı iki genci korkutmak için yeniden ortaya çıktığını söylemişti. Bu olay yaşandığında takvim yaprakları ekim ayını gösteriyordu.

Ekim’de bir görülüp kaybolmuştu ‘Kara gözlü çocuk’ yeniden ortaya çıktı, herkes tedirgin - Resim : 2

ŞİMDİ YENİDEN ORTAYA ÇIKTI

Aylar sonra kara gözlü çocuktan yeni bir haber geldi. Britanya’da ormanlık bir alanda ziyaret gerçekleştiren turistler iddialara göre Kara gözlü çocuk ile karşı karşıya geldi. Turistlerin büyük bir korku yaşadığı öğrenildi.

BAŞKA ÜLKELERDE DE GÖRÜLEBİLİR

Hayalet avcıları, Kara gözlü çocuğun sadece İngiltere ile sınırlı kalmayacağını, başka ülkelerde de insanların karşısına çıkabileceğini iddia ediyor. 

Ekim’de bir görülüp kaybolmuştu ‘Kara gözlü çocuk’ yeniden ortaya çıktı, herkes tedirgin - Resim : 3