MasterChef Türkiye'de Survivor rüzgarı yarışmaya damga vurdu!

Ekranların fenomen yarışması MasterChef Türkiye'nin son bölümü renkli anlara sahne oldu. Emir'in potadan kurtulmasının ardından Eray, Barbaros ve Serhat eleme adayı oldu. Eski MasterChef yarışmacıları Survivor rüzgarı estirdiler. İşte MasterChef Türkiye'de son yaşanan gelişmeler...

MasterChef Türkiye'de Survivor rüzgarı yarışmaya damga vurdu!

MasterChef Türkiye, 17 Aralık Perşembe akşamı 123. bölümüyle ekranlardaydı. TV8 ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen MasterChef'te büyük finale doğru geri sayım başladı.Ve yarışmacılar arasındaki kıyasıya rekabet de tüm hızıyla sürüyor. Geçen yılki MasterChef yarışmacılarıyla yemek yapılan gecede bir eleme adayı daha belirlendi. Eray ve Barbaros'un ardından Serhat da eleme adayı oldu. Geçtiğimiz bölümde Mehmet Şef ile gerginlik yaşayan Barbaros, Mehmet şeften özür diledi.

 Hem ödül oyunu hem dokunulmazlık oyunu oynanan renkli gecede bakın neler yaşandı?

MasterChef Türkiye'nin 17 Aralık bölümünde stüdyoya konuk olan eski yarışmacı Mustafa'dan Survivor itirafı geldi.

"Survivor 2021'e katılmak istiyorum"

MasterChef son bölümde; Yasin, Alican, Cemre, Eda, Batuhan ve Mustafa programa konuk oldu. keyifli anların yaşandığı gecede kura çekilişi ile eşleşmeler yapıldı. Mustafa Survivor 2021'e katılmak istediğini söyledi. Stüdyoyu kahkahaya boğan eğlenceli anlar yaşandı.

Eski yarışmacı Yasin'in de konuk olduğu yarışmada, Mustafa'nın kaslarına bakar mısınız? Survivor hazırlığı bu. Şeklinde yaptığı konuşma yarışmacıları güldürdü.

Survivor 2021 için başvuru yaptı

 Ünlü şeflerle sohbet eden yarışmacılardan Batuhan, Mustafa'nın Survivor'a gideceğini ve spor yaparak hazırlandığını açıkladı. Mustafa, Survivor 2021 için başvuru yaptığını ve efor testlerini başarıyla geçtiğini de sözlerine ekledi.

Finale adım adım yaklaşılırken MasterChef'te yarışmacılar ödül oyunu oynayarak stres attı. 

MasterChef Türkiye'de Survivor rüzgarı yarışmaya damga vurdu! - Resim : 1

Ödül oyununu kim kazandı?

Kura çekilişi sonrasında Emir–Cemre, Eda–Serhat, Alican–Eray, Yasin–Özgül ve Barbaros–Batuhan eşleşti. Ardından şefler, yarışmacılardan yaratıcı yemek yapmasını istedi.

Bir saatlik sürenin ardından şefler yapılan yemeklerin tadına baktı. Finale kalanlar Serhat - Eda, Barbaros - Batuhan ve Cemre - Emir olurken gecenin kazanan çifti, Barbaros ve Batuhan oldu.

Barbaros, özür diledi

MasterChef'te geçtiğimiz bölümde Mehmet Şef ile gerginlik yaşayan Barbaros, ödül oyunu sonrası özür diledi. Barbaros, " Mehmet Şef ile bir durum yaşadık. Ben bu durumu düşündüm sabaha kadar. Oradaki hata öngörülemez bir hataydı. Oradaki hata benim hatamdı. O yüzden sizden özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

MasterChef Türkiye'de Survivor rüzgarı yarışmaya damga vurdu! - Resim : 2

Barbaros'un özrünün ardından Mehmet Şef, "Gelmişiz yarışmanın son anında spatula var mı, kalıp var mı diyorsun. Bunu dememeniz lazım. Özrünü kabul ediyorum. Emeğinize yazık ben ona feryat ediyorum" dedi.

Ardından oynanan eleme oyununda; Özgül, Emir ve Serhat, Somer Şef'in Ördek Pastilla tabağını yapmak için mücadele verdi. Yarışmacılara, bu özel ve zor tarifi hazırlamak için 75 dakika süre verildi.

Serhat üçüncü eleme adayı oldu

Süre sonunda şefler, yarışmacıların hazırladığı yemeklerin tadına baktı. Şefler, verdikleri oybirliği ile potadan kurtulan ilk ismin Emir olduğunu duyurdu.

Emir böylece dokunulmazlığı da almış oldu. Özgül ve Serhat arasında yapılan oylama sonunda MasterChef'te potaya giren üçüncü isim, Serhat oldu. Bu haftanın diğer eleme adayları ise Eray ve Barbaros olmuştu.

MasterChef Türkiye'de Survivor rüzgarı yarışmaya damga vurdu! - Resim : 3

Öte yandan 19 Aralık 124. Bölüm Tanıtımı yayımlandı. Peki MasterChef Türkiye'de son eleme adayı kim olacak? MasterChef Türkiye'nin büyük finalini kim kazanacak?