Ekrem İmamoğlu'ndan Meral Akşener'le ittifak sorusuna yanıt

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı bir programda yerel seçimlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le ittifak durumunun olup olmaması hakkındaki soruya ''Akşener ile işbirliğinin olabileceğini düşünüyorum'' yanıtını verdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Meral Akşener'le ittifak sorusuna yanıt

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Halk TV canlı yayınında yaptığı konuşmada, yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, yerel seçimlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le ittifak yapılıp yapılmayacağı sorusuna yanıt verdi.

İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde oldu:

"AKŞENER GÖRÜŞMESİNİ ÖNEMSİYORUM"

''Son söz söylenmeden İstanbul ve Türkiye'nin lehine olacak her şeye açığım. Akşener'le konuşmamızda da verimli ve pozitif bir sohbet yaptık. Son söz söylenene kadar her şey konuşulmalıdır. Ben bu noktada gelin İstanbul'da konuşalım deme hakkına sahip değilim. Ben sadece Sayın Akşener'le iyi niyet dili ile bir konuşma gerçekleştirdim. Bu konuşmayı da önemsiyorum ve bir işbirliğinin de olabileceğini düşünüyorum.''

''İŞBİRLİĞİ İÇİN HALA OLUMLU DÜŞÜNÜYORUM''

''Ben hayatımda olumsuzluğa yer vermem. Ben hala olumlu düşünüyorum. Toplumsal ittifak zemini zaten oluştu. Biz İstanbul'la ve her yaştan vatandaşımızla muazzam bir işbirliği kurduk."