Ekrem İmamoğlu'ndan yeni adaylık açıklaması: İstanbul yolculuğumuz kesindir

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan adaylıkla ilgili yeni açıklama geldi. İmamoğlu, "İstanbul yolculuğumuz kesindir ve bu çok önemli bir yolculuktur" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan yeni adaylık açıklaması: İstanbul yolculuğumuz kesindir

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CHP’de başlayan değişim tartışmalarının önemli aktörlerinden olan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haliç Kongre Merkezi’nde basın toplantısı düzenlemişti. CHP genel başkanlığı adaylığı için adı geçen İmamoğlu, yol haritasını açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İstanbul’u kazanan Türkiye’yi kazanır” sözüne atıf yapan İmamoğlu, “Kendimi İstanbul’a mühürlü kabul ediyorum. Hayatımı adadığım mukaddes şehre en üst seviyede hizmet etmeyi Türkiye’ye hizmet etmek olarak kabul ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Bugün Hacıbektaş'ta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu adaylıkla ilgili soruya "İstanbul yolculuğumuz kesindir ve bu çok önemli bir yolculuktur. Elbette parti içinde de düşüncelerimiz var. Düşüncelerimizi parti hukukuna ve parti ahlakına uygun şekilde aktarmaya devam edeceğim" yanıtını verdi.