Ekrem İmamoğlu'nun oğlu kim? Kaç yaşında? Evli mi? Sevgilisi var mı? Mehmet Selim İmamoğlu kimdir? 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'nun 3 çocuğundan en büyüğü ve geçtiğimiz haftalarda üniversiteden mezun olan Mehmet Selim İmamoğlu'nun kim olduğu merak ediliyor. İşte Selim İmamoğlu hakkında bilinmeyenler...

Ekrem İmamoğlu'nun oğlu kim? Kaç yaşında? Evli mi? Sevgilisi var mı? Mehmet Selim İmamoğlu kimdir? 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Beren İmamoğlu, Semih İmamoğlu ve Mehmet Selim İmamoğlu adında 3 çocuğu var. Geçtiğimiz hafta üniversiteden mezun olan ve son günlerde adı eğlence mekanı işletmesici Melis Çatak ile anılmaya başlanan Selim İmamoğlu'nun kim olduğu ise son günlerde en çok merak edilenler arasında. Gelin Selim İmamoğlu'nu daha yakından tanıyalım...

Ekrem İmamoğlu'nun oğlu kim? Kaç yaşında? Evli mi? Sevgilisi var mı? Mehmet Selim İmamoğlu kimdir?  - Resim : 1

Mehmet Selim İmamoğlu kimdir? Kaç yaşında? 

Hepimiz onu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun oğlu olarak tanıdık. Geçtiğimiz hafta İstanbul Teknik Üniversitesi'nden (İTÜ) mezun olan ve adı son zamanlarda Melis Çatak ile anılmaya başlanan Selim İmamoğlu, Ekrem İmamoğlu'nun 3 çocuğundan en büyüğü. 1997 doğumlu Selim İmamoğlu, eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi'nde İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlayarak dereceyle mezun oldu.

Ekrem İmamoğlu'nun oğlu kim? Kaç yaşında? Evli mi? Sevgilisi var mı? Mehmet Selim İmamoğlu kimdir?  - Resim : 2

Mezuniyet törenine babası da katıldı

İstanbul Teknik Üniversitesi’nde (İTÜ) 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı sonunda mezun olan öğrenciler için Ayazağa Yerleşkesi’nde yer alan stadyumda düzenlenen törene İBB Başkanı İmamoğlu da katıldı ve oğlu Mehmet Selim'i sarılarak kutladı.

Ekrem İmamoğlu'nun oğlu kim? Kaç yaşında? Evli mi? Sevgilisi var mı? Mehmet Selim İmamoğlu kimdir?  - Resim : 3

Mehmet Selim İmamoğlu evli mi?

Son zamanlarda sosyal medyada popülaritesi oldukça artan Selim İmamoğlu'nun, Melis Çatak ile aşk yaşadığı iddiaları sosyal medyada yer almaya başladı. İkili iki hafta önce Muğla'da yaşanan yangın felaketinden sonra yangından etkilenenlere yardım etmek için bölgeye gitti ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. İmamoğlu ve Çatak'ın bölgeden ayrılırken, el ele dolaştıkları iddia edildi.  Ağabeyiyle birlikte İstanbul Bebek'te eğlence ve organizasyon mekanı işleten Melis Çatak'la birlikte olduğu iddia edilen Selim İmamoğlu bekar. 

Ekrem İmamoğlu'nun oğlu kim? Kaç yaşında? Evli mi? Sevgilisi var mı? Mehmet Selim İmamoğlu kimdir?  - Resim : 4

Selim İmamoğlu'nun sevgilisi olduğu iddia edilen Melis Çatak kimdir?

Bir süredir adı Selim İmamoğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen Melis Çatak da sosyal medyanın gündeminde. Melis Çatak'ın başarılı eğlence mekanı işletmeciliğinin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun oğlu olan Selim İmamoğlu ile birlikte görüntülenmesi bir anda popülaritesini artırdı. Ağabeyle birlikte İstanbul'un Bebek semtinde bulunan eğlence mekanını işleten Melis Çatak hakkında pek fazla bilgi yok ancak günden güne artan popülaritesi kendisini daha fazla tanıtmaya sebep oluyor.