Elazığ'da bir evde 6 kişi ölü bulundu! Çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi

Elazığ'da bir evde doğal gaz kaçağı ihbarına giden polis ekipleri 6 kişiyi ölü buldu. Ailesinden 5 kişiyi silahla öldürdükten sonra intihar ettiği öğrenilen olayda polis, güvenlik önlemi aldı.

Elazığ'da bir evde 6 kişinin ölü bulunması üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kişilerin kimlikleri henüz açıklanmazken, ekiplerin olay yerinde çalışmaları devam ediyor.

1 KİŞİ AYNI AİLEDEN 5 KİŞİYİ VURUP İNTİHAR ETTİ

Gelen ilk bilgilere göre Elazığ Salıbaba Mahallesi'nde bir şahıs ailesinin evinde dehşet saçtı. Evde bulunan 5 kişiyi öldüren şahıs daha sonra kendi yaşamına son verdi. Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen öğretmen Hüseyin F., henüz bilinmeyen bir nedenle eve girip ailesi ile tartıştı.

Elazığ'da bir evde 6 kişi ölü bulundu! Çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi - Resim : 1
Hüseyin F.

 

Tartışmanın ardından Hüseyin F., yanında getirdiği pompalı tüfekle dehşet saçtı. Hüseyin F., babası Cuma Ali, annesi Zeynep, kardeşi Remziye ve engelli kardeşleri Yusuf ve Mesut'a ateş ettikten sonra silahı başına dayayarak intihar etti.

DOĞAL GAZ KAÇAĞI İHBARI YAPILDI

Doğal gaz kaçağı ihbarı yapılmasının ardından polis ve itfaiye ekipleri bölgeye intikal etti. İhbarın yapıldığı eve giren ekipler, içeride 6 kişiyi kafasından vurulmuş halde buldu.