Elazığ'da büyük istila başladı... Türkiye'nin diğer illerinde de görülecek kaçışı yok. Her tarafı yok ettiler

Elazığ'da büyük domuz istilası başladı. Domuzlar, indikleri bahçede ne var ne yoksa talan etti. Vatandaşlar önlem alınmaması durumunda domuzların diğer illerde de bahçelere ve evlere zarar vereceğini dile getiriyor.

Elazığ'da büyük istila başladı... Türkiye'nin diğer illerinde de görülecek kaçışı yok. Her tarafı yok ettiler

Türkiye'de vatandaşın son dönemdeki korku rüyaları arasında yer alan domuzlar bu kez Elazığ'da ortaya çıktı. Elazığ'da büyük domuz istilası başladı. Domuzlar, indikleri bahçede ne var ne yoksa talan etti. Vatandaşlar önlem alınmaması durumunda domuzların diğer illerde de bahçelere ve evlere zarar vereceğini dile getiriyor.

SULAMA FISKİYELERİNİ DE KIRDILAR 

Baskil ilçesine bağlı Kadıköy’de aç kalan yaban domuzları yerleşim yerlerine kadar inip bahçeleri talan etti. Ağaçların diplerine zarar veren yaban domuzları, sulama için kullanılan fıskiyeleri de tahrip etti.

KÖYLÜLER NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Sabah bahçelerine gelen köylüler yaşanan durum karşısında neye uğradıklarını şaşırırken, son dönemlerde domuzların sıkça yerleşim yerlerine kadar indiklerini, bu konuda yetkililerden kendilerine destek olmalarını istedi.

Elazığ'da büyük istila başladı... Türkiye'nin diğer illerinde de görülecek kaçışı yok. Her tarafı yok ettiler - Resim : 1

 

Elazığ'da büyük istila başladı... Türkiye'nin diğer illerinde de görülecek kaçışı yok. Her tarafı yok ettiler - Resim : 2